Versió per a imprimir

La Diputació millora la seguretat de la CV-584 d'accés a Casas de Benali a Enguera

  • L'àrea d'Infraestructures i Carreteres dóna per finalitzades les obres de reforç del ferm i millora de la funcionalitat de dos trams que sumen 18 quilòmetres de via a la comarca de la Canal
  • Les obres han suposat una inversió de 550.000 euros i s'han executat en quatre mesos, amb actuacions de reasfaltat i drenatge i nova senyalització en una zona que destaca pel turisme d'interior
Imagen
17/12/2020

L'àrea d'Infraestructures i Carreteres de la Diputació de València ha donat per finalitzades les obres de reforç del ferm i millora de la funcionalitat de la CV-584 d'accés a Casas de Benali, en terme del municipi valencià d'Enguera. L'enclavament destaca per ser una de les zones habituals de turisme d'interior a la comarca de La Canal de Navarrés.

 

L'actuació impulsada per l'àrea provincial de Carreteres que dirigix Rafa García s'ha executat en quatre mesos, amb una inversió d'una mica més de 550.000 euros. Les actuacions més importants s'han concentrat en el tram més freqüentat per turismes, molts d'ells amb destinació a l'alberg de Casas de Benali, i vehicles pesants.

 

En concret, s'ha realitzat un reforç de ferm de 5 centímetres d'aglomerat asfàltic i fresats en les zones més danyades de la carretera pel pas de camions. També s'han renovat les cunetes de seguretat i la senyalització vertical, i s'ha intervingut en estructures com els ponts sobre el riu Mínguez, la rambla del Riajuelo i el barranc de las Contiendas. En tots ells s'han col·locat juntes de dilatació elàstiques i s'han reparat desperfectes per a allargar la seua vida útil.

 

Estes obres en la CV-584, en la demarcació de L'Alcúdia, “tenen com a objectiu fonamental millorar la seguretat viària en esta carretera pertanyent a la xarxa provincial que presenta una important freqüència d'ús, tant en trajectes laborals com en visites de cap de setmana i desplaçaments veïnals”, explica el responsable de Carreteres, Rafa García, qui afig que “l'actuació sobre el ferm, el drenatge i la senyalització redunda directament en benefici dels usuaris de la via”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet