Versió per a imprimir

La Diputació millora la seguretat en la Carretera de la Vega de Requena

  • L'àrea provincial d'Infraestructures que dirigix Rafa García ha conclòs les obres de la primera fase de reforç i ampliació de la CV-450, entre la CV-455 i l'accés a Sant Antoni
  • L'obra ha renovat els accessos a les pedanies d'Azagador, Derramador i Roma, amb ampliació de la calçada, carrils de 3 metres d'ample per sentit, adequació de les travessies i senyalització
Imagen
01/10/2020

La Diputació de València ha finalitzat les obres de condicionament de la CV-450, coneguda com a Carretera de la Vega de Requena, en el tram comprés entre la CV-455 i l'accés a Sant Antoni, que connecta al seu torn amb les pedanies d'Azagador, Derramador i Roma. La millora de la seguretat viària d'este tram de quasi 4 quilòmetres és la primera fase del projecte de renovació integral de la Carretera de la Vega que conduix fins a Utiel, amb un pressupost global d'1,5 milions d'euros.

 

L'actuació recentment finalitzada ha consistit en l'ampliació de la calçada en una longitud de 3.760 metres, des del punt quilomètric 7+500 al punt quilomètric 11+260, fins a obtindre dos carrils de 3 metres d'ample per sentit i vorals d'ample variable, amb un ample total pròxim als 6,50 metres en tota l'actuació.

 

Així mateix, s'ha millorat la geometria de la calçada, peraltant les corbes, i s'ha executat una nova capa de rodadura, tot això amb la finalitat de generar una secció homogènia que garantisca la circulació en les condicions de seguretat i confort adequades.

 

Travessies urbanes

 

En els trams en els quals la carretera discorre per zones de caràcter urbà, s'han adequat les travessies de les pedanies d'Azagador, Derramador i Roma, facilitant la circulació dels vianants mitjançant l'execució de voreres i zones pavimentades exemptes al trànsit, així com mitjançant la senyalització dels passos per als vianants.

 

Finalment, s'ha adaptat la senyalització vertical i horitzontal, delimitant les zones d'avançament permeses, s'han instal·lat els sistemes de contenció necessaris i s'han millorat els accessos directes a la carretera.

 

Amb esta intervenció de la Diputació de València s'han millorat sensiblement les condicions de seguretat i comoditat per als usuaris de la via. La segona fase de la mateixa se centrarà igualment en el reforç de la seguretat en el tram de la CV-450 fins a Utiel.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet