Versió per a imprimir

La Diputació millora les condicions de seguretat i comoditat de la CV-374 entre Loriguilla i Riba-roja de Túria

  • La carretera es tallarà des del 19 de juny fins al 19 d'octubre per a agilitzar l'execució de les obres en el sentit Riba-roja de Túria–Loriguilla
Plano de ubicación de obras y desvio sugerido
10/06/2012

L'Àrea de Carreteres de la Diputació de València tallarà al trànsit la carretera CV-374 des de Loriguilla a Riba-roja de Túria, en el tram comprés entre el PK 1+300 (Loriguilla) i el PK 7+000 (Riba-roja de Túria), des del 19 de juny al 19 d'octubre, com a conseqüència del condicionament de la via.

Este departament de la Diputació proposa com a itinerari alternatiu el que ix des de la rotonda situada en la intersecció amb la CV-374 amb la CV-370, prop de Riba-roja de Túria. A partir d'esta glorieta es continua per la CV-370 fins a arribar a la A-7 (Bypass), on es fa la connexió, direcció Alacant, fins a l'eixida 508 que intersecta amb la A-3 en direcció a Madrid, fins a prendre l'eixida 339, que connecta de nou amb la CV-374, fins a arribar a Loriguilla.

 

Objecte de les obres

Les obres tenen com a objecte el condicionament del traçat i del ferm de la carretera CV-374 entre Loriguilla i Riba-roja de Túria, amb la qual cosa es milloren notablement les condicions de seguretat i comoditat i es reduïxen els temps de recorregut.

 

Construcció d'una glorieta

El projecte contempla la construcció d'una glorieta, situada a 700 m de Riba-roja de Túria, en l'entorn del cementeri i a l'inici del polígon.

L'actuació té una longitud total de 5.700 m, amb una secció de la carretera que consta de dos carrils de 3,50 m cada un, voreres d'emergència variables en el tronc entre de 2,50 i 1,00 m, i bermes de 0,50 m.

Està previst dotar la nova carretera de tots els elements de senyalització i abalisament necessaris, així com també plantar diferents espècies per a l'embelliment de la via.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet