Versió per a imprimir

La Diputació millorarà la carretera entre Benigànim i La Pobla del Duc per a reforçar la seguretat vial

  • L'àrea de Carreteres que dirigeix Pablo Seguí està duent a terme diferents actuacions en la CV-611, entre les quals destaca la millora dels accessos a Benigànim i a l'estació de tren de La Pobla del Duc
  • La corporació provincial inverteix 15 milions d'euros en la millora de les carreteres de la Vall d'Albaida
Imagen
18/04/2018

La Diputació de València, en la seua aposta per reforçar la seguretat vial en la xarxa de carreteres provincials, millorarà i condicionarà la CV-611 que uneix Benigànim i La Pobla del Duc. Una via, en paraules del diputat de Carreteres, Pablo Seguí, “molt important per a la Vall d'Albaida”.

 

El responsable de l'àrea de Carreteres i Infraestructures ha visitat aquest dimecres les últimes obres realitzades per la Diputació en la comarca. Una de les actuacions que estan en marxa és la del nou accés a Benigànim, que comptarà amb carrils més amplis per a la circulació, espais més segurs, amb mitgera i vorals, i un accés per als vianants al cementeri.

 

Entre les obres ja finalitzades en aquesta zona està la millora de l'accés a l'estació de tren de La Pobla del Duc. Els treballs han consistit en reasfaltar la via i a senyalitzar els marges. Una altra de les actuacions completades és la construcció d'una rotonda a Aielo de Malferit, en concret, en la carretera CV-651 que uneix aquest municipi amb Moixent. L'alcalde d'Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, ha destacat “l'augment de la visibilitat, seguretat i accessibilitat en l'entrada al casc urbà gràcies a aquesta nova glorieta”.

 

Noves ajudes

 

Seguí ha aprofitat la visita a La Vall d'Albaida per a donar a conèixer les ajudes que correspondran als municipis de la comarca en el marc del nou Pla de Camins i Vials, amb un pressupost de 2,2 milions d'euros. A més d'aquestes ajudes per a camins, l'àrea de Carreteres inverteix en la comarca 15 milions d'euros en obres de millora, conservació i manteniment. “Enfront de les obres faraòniques, prioritzem la millora de la seguretat vial i la mobilitat, multiplicant el nombre d'actuacions i obres”, ha assegurat el diputat.

 

En la presentació han estat presents l'alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals, i el president de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida, Vicent Gomar, qui ha destacat “l'esforç inversor de la Diputació per a reforzar les comunicacions per carretera en la comarca, millorant accessos, interseccions i travessies”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet