Versió per a imprimir

La Diputació millorarà la seguretat del trànsit en l'accés nord a la platja de Tavernes de la Valldigna

  • El BOP notifica els terrenys afectats per l'expropiació de més de 9.000 metres quadrats de superfície en els quals es construirà una rotonda per a acabar amb un tram de concentració d'accidents
  • El pressupost de l'obra, que està previst licitar abans de l'estiu, és de 473.000 euros, amb un termini d'execució de nou mesos
Imagen
22/03/2021

La Diputació de València millorarà la seguretat viària en l'accés nord a la platja de Tavernes de la Valldigna amb la construcció d'una rotonda a l'entorn de la séquia de la Ratlla. Amb la nova infraestructura, l'àrea provincial de Carreteres que dirigix Rafa García pretén solucionar els problemes de trànsit en la intersecció de l'encreuament del Camí de la Ratlla, un tram de concentració d'accidents en la CV-605.

 

El BOP ha publicat ja els terrenys afectats per l'expropiació de la superfície de més de 9.000 metres quadrats necessària per a escometre este projecte d'utilitat pública. Una vegada completat el procés, la corporació provincial espera licitar les obres en l'accés a la platja de la Goleta abans de l'estiu, amb un termini d'execució estimat de nou mesos.

 

Amb esta actuació, pressupostada en 473.000 euros, l'àrea de Carreteres preveu millorar la seguretat en una via per la qual passen més de 4.000 vehicles diaris i que resulta especialment transitada en els mesos d'estiu i caps de setmana, amb una elevada circulació de ciclistes.

 

La rotonda, que tindrà un illot central amb un radi de 20 metres, augmentarà la visibilitat en este tram de la CV-605 en el límit de la platja de la Goleta amb el terme municipal de Cullera. La calçada anular disposarà d'una amplària de huit metres i connectarà amb el Camí de la Ratlla a través d'una via de servei. La secció transversal comptarà amb una calçada de sis metres i vorals d'un metre a cada costat.

 

En paraules del diputat d'Infraestructures i Carreteres, Rafa García, “l'execució d'esta rotonda suposarà donar resposta a una reivindicació històrica de Tavernes de la Valldigna i dels usuaris de la carretera que va a la platja, que fa temps que treballen per a acabar amb els problemes de trànsit que es generen, especialment a l'estiu, en este tram conflictiu”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet