Versió per a imprimir

La Diputació modernitza les instal·lacions esportives de Mislata amb 800.000 euros en un any

  • Jorge Rodríguez i Carlos Fernández Bielsa signen el conveni per a millorar les infraestructures de la piscina coberta municipal, per un import de 125.000 euros
  • El president de la Corporació provincial i l'alcalde de Mislata visiten les obres del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles en el Pavelló La Canaleta, amb una inversió de 275.000 euros
Imagen
06/10/2016

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, han signat aquest dijous el conveni per a la rehabilitació de les infraestructures de la piscina coberta municipal, amb una inversió de 125.000 euros. Aquesta partida se suma al global de les inversions que la Corporació provincial ha destinat enguany a Mislata, amb una quantitat d'1.685.000 euros.

D'aqueixa partida total, al voltant de 800.000 euros s'han destinat a la modernització d'instal·lacions esportives, com ha destacat el president, que en la seua primera visita oficial a Mislata s'ha mostrat encantat de portar al municipi «bones notícies». Rodríguez ha posat en valor el criteri de l'alcalde a l'hora de decidir en què s'invertien les ajudes de la Diputació, i ha presentat el conveni de la piscina coberta com «un pas més perquè Mislata tinga millors infraestructures esportives».

Per la seua banda, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha expressat la seua satisfacció per «reobrir les instal·lacions del pavelló la Canaleta després de molts anys sense poder invertir en elles», durant la visita, al costat del president, a aquestes instal·lacions esportives que s'han reformat amb una altra partida pressupostària de la Diputació. «Els diners públics són primer per a ajudar a les persones que ho passen malament, i després per a millorar la qualitat de vida de la gent, i en tots dos casos és el que fa la Diputació i el seu president», ha afegit Bielsa. 


En paraules de Jorge Rodríguez, «és una satisfacció poder ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones, en aquest cas dels veïns de Mislata, i comprovar el sentit comú que demostren els alcaldes a l'hora d'invertir els diners del Pla d'Inversions Sostenibles (PIFS), amb el qual en aquest cas l'alcalde ha engegat dotze projectes que milloren els serveis que l'ajuntament presta als seus veïns».

Rodríguez s'ha referit així a les obres del PIFS a Mislata, que amb un muntant d'1.380.000 euros han donat per a rehabilitar les instal·lacions de la piscina d'estiu, reurbanitzar diversos carrers, instal·lar tres nous parcs infantils i millorar les instal·lacions del pavelló la Canaleta, que ha visitat el president de la Diputació acompanyat per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i les diputades Isabel García i Conxa García.

En la Canaleta, Rodríguez i Bielsa han descobert una placa commemorativa de la remodelació integral de les instal·lacions i l'equipament, que ha tingut una inversió propera als 300.000 euros, i s'han interessat pels detalls de l'adequació de la coberta, els vestuaris i les zones comunes del pavelló.

La resta d'inversions de la Diputació a Mislata al llarg del present any han sigut els 200.000 euros del Pla Provincial d'Obres i Serveis, amb els quals l'Ajuntament ha pogut donar resposta a diferents reivindicacions veïnals, i els 105.000 euros del Pla de Camins i Vials.

Conveni per a la piscina coberta

La subvenció de 125.000 euros per a millorar les instal·lacions de la piscina coberta de Mislata, que s'ha oficialitzat amb la signatura del conveni en l'ajuntament, servirà per a adequar un recinte amb prop de mig segle d'antiguitat. 

En la present actuació, després de la millora dels vestidors en 2011 per a adaptar-los a la normativa, es pretén rehabilitar l'espai ocupat pels antics vestidors per a situar nous espais que necessita la piscina municipal, com són el vestidor mixt per a menors acompanyats, vestidors masculí i femení de personal i lavabos per als espectadors o acompanyants dels usuaris de la piscina.
 

D'altra banda, amb la subvenció de la corporació provincial signada per Rodríguez i Bielsa se substituirà el sostre translúcid existent en el recinte, amb la finalitat de dotar la instal·lació de major il·luminació natural. 

 

Declaracions Jorge Rodríguez
Declaracions Jorge Rodríguez
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet