Versió per a imprimir

La Diputació mostra el seu suport als alcaldes de la Ribera per a millorar el servici de la línia 1 de metro

  • El ple de la institució provincial aprova una proposta presentada pel PP que insta la Generalitat a continuar invertint en esta via i a prosseguir el projecte de millora i de connexió amb Renfe
16/10/2012

 

El ple de la Diputació de València ha aprovat este matí una moció in voce presentada per la diputada d’Educació, Oreto Segura, per la qual s’acorda recolzar les negociacions dels alcaldes de la Ribera en la millora del servici i la connexió de la línia 1 de metro amb Renfe.

 La proposta, que va ser ratificada amb 30 vots a favor del PP, PSPV i Coalició-Compromísi l'abstenció d'EU-EUPV, va nàixer com a alternativa a la presentada per la diputada Rosa Pérez, portaveu d'EU, en la qual demanava un compromís polític a les Corts Valencianes i al Consell per a mantindre i actuar en l’esmentada línia de metro.

La proposició aprovada insta la Generalitat Valenciana a continuar invertint en la línia 1 de metroi a prosseguir amb el projecte de millora i connexió amb Renfe.

La diputada d’Educació, Oreto Segura, ha declarat que la consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, «ja ha anunciat que la Generalitat no suprimirà la línia 1 i que està estudiant millorar-ne el servici».

«El Consell ha invertit en estos últims anys 460 milions d’euros en millorar la via i en material mòbil», ha afirmat la diputada.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet