Versió per a imprimir

La Diputació ofereix a més de 5.700 empleats públics formació sobre legislació, tecnologia i valencià

  • El Pla de Formació d'enguany inclou 190 cursos dirigits al personal de la corporació i les entitats locals de la província. Les sol·licituds poden tramitar-se fins al 13 de març en el portal dival.es
  • La implantació de l'administració electrònica, les noves lleis administratives, l'ofimàtica, la preparació per a proves lingüístiques i la formació especialitzada són les principals àrees temàtiques
Imagen
25/02/2019

La Diputació de València preveu formar a més de 5.700 empleats públics enguany a través dels 190 cursos que inclou el Pla General de Formació 2019. Aquests programes poden augmentar el seu número segons les necessitats formatives que puguen sorgir als ajuntaments i la pròpia corporació, així com per l'elevada demanda. El personal de les entitats locals de la província, als qui van dirigits, ja pot sol·licitar-los a través de la pàgina web de Formació (http://www.dival.es/es/formacion/) fins al 13 de març.

 

El pla provincial de Formació d'enguany consta de més de 4.600 hores, repartides en els programes de formació local, dirigits a ajuntaments, els de formació interna, per a personal de la Diputació, i els destinats a càrrecs electes.

 

Entre les principals àrees temàtiques destaca la implantació de l'administració electrònica, les noves lleis administratives, l'ofimàtica, el valencià i la formació especialitzada. Cal assenyalar que es dóna continuïtat a la formació en aspectes d'Igualtat, especialment en suport a l'elaboració i implantació per part dels ajuntaments de plans d'aquest tipus.

 

Cursos i criteris de selecció

Els cursos poden ser de quatre tipus: presencials, semipresencials (amb dues tutories, una a l'inici i una altra al final de curs), en línia i presencials amb suport de plataforma (presencial íntegrament però amb accés a un espai virtual per a facilitar l'aprenentatge dels continguts). El professorat que impartirà les activitats formatives és expert en les matèries de referència, i els docents procedeixen tant de la pròpia Diputació com dels ajuntaments i l'àmbit universitari.

 

Sobre els criteris de selecció dels i les alumnes, principalment es tindrà en compte l'adequació de la matèria i el contingut del curs al perfil professional i al lloc de treball del o la sol·licitant, així com la seua possible situació d'expectativa de promoció, entre altres factors a valorar com les necessitats manifestades per l'entitat local o responsables dels Serveis o Unitats.

 

Per a l'obtenció del certificat que acredita l'aprofitament del curs, serà imprescindible assistir a més del 85% de les hores totals i superar la prova d'avaluació final en el cas dels presencials, mentre que per als cursos en línia serà obligatori fer el 100% de les pràctiques i de la lectura de contingut, així com el 80% de les activitats. En totes dues modalitats, caldrà entregar el qüestionari d'avaluació del curs a través de la plataforma de Formació de la Diputació.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet