Versió per a imprimir

La Diputació organitza una trobada sobre els programes de mobilitat per a retenir el talent jove

  • El diputat de Projectes Europeus i Serveis Innovadors i el director de Finovaregio, Juan Manuel Regirada, participaren ahir en la trobada “Programes de Mobilitat de Joves per a l'ocupació i l'emprendimiento: tornada del talent”
Imagen
29/07/2016

El diputat de Projectes Europeus i Serveis Innovadors, Bartolomé Nofuentes, va participar ahir en una trobada organitzada per la Diputació, en col·laboració amb Finnova, dirigit a joves espanyols interessats a sol·licitar un programa de mobilitat o realitzar un període de pràctiques, així com para aquells que han decidit tornar a Espanya i tenen la intenció d'engegar un projecte emprenedor.

Sota el títol “Programes de Mobilitat de Joves per a l'ocupació i l'emprendimiento: tornada del talent”, Bartolomé Nofuentes va assegurar en aquesta jornada que “amb la gestió de la tornada volem que els joves llicenciats es posicionen millor en el mercat de treball i que els ajuntaments valencians aprofiten l'experiència que han adquirit en altres ciutats europees”, i va subratllar la importància de “crear sinergies entre les institucions i les empreses per a recolzar els projectes dels joves emprenedors”.

Aquesta trobada, celebrada en el marc dels “Dijous Europeus” en els quals es comparteixen experiències i projectes, es van presentar diferents iniciatives europees, com el Programa de Gestió del Talent de la Diputació de València, en el qual s'inclou les Beques per a Postgraduados o la Dipu t'Eurobeca.

També van participar en aquest acte representants d'empreses i de “acceleradores” de projectes europeus. El director de Finnovaregio, Juan Manuel Regirada, va explicar el programa de tornada del talent de l'Acceleradora Itene, recolzat pel Ministeri d'Ocupació; el responsable del Programa Eurodyssée, Emilio Terrado, va presentar el seu programa de pràctiques per a joves fins a 30 anys, i Cécile Sauvage va exposar Erasmus per a Joves Emprenedors, el projecte que gestiona i el qual no estableix un límit d'edat per a participar.

A la trobada van assistir tant joves, com a representants d'administracions públiques i empresaris interessats a col·laborar en aquests programes. En finalitzar la trobada, els participants van tenir l'oportunitat de participar en un espai de networking en el qual els ponents van resoldre dubtes i van proporcionar més informació sobre els programes concrets.

 

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet