Versió per a imprimir

La Diputació organitza unes jornades per a visibilitzar la importància de la participació ciutadana

  • Berto Jaramillo: "La democràcia participativa obliga a pensar en la lògica comunal, col·lectiva i directa i, per tant, en associacions i en activitats col·lectives"
  • El pròxim 24 de març donarà començament l'inici d'aquestes jornades formatives en el Centre Cultural de Chella de 9 a 14
Imagen
12/03/2018

Amb el lema 'Si participes tu decideixes', l'àrea de Transparència i Govern Obert que lidera Berto Jaramillo organitza unes jornades, que recorreran durant els pròxims mesos totes les comarques de la província de València amb l'objectiu de sensibilitzar a la població en la participació democràtica.

 

Un dels objectius prioritaris de la Diputació València és fomentar la participació de la ciutadania com a mecanisme d'integració i de millora de la qualitat de vida democràtica, per aqueixa raó des de la delegació de Transparència i Govern Obert han desenvolupat aquesta iniciativa que es troba en el marc d'estratègia GO! #Diputació de València, que es va elaborar amb un model participat mitjançant un procés d'obertura a tots els grups d'interés i que compta amb sis àrees de treball i una execució que es projecta fins a l'exercici 2019.

 

Amb la finalitat de desenvolupar l'àrea estratègica de Participació i Col·laboració, s'ha proposat l'organització i celebració de 17 Jornades de Participació ciutadana en el territori de la província de València, desenvolupant-se una Jornada per comarca amb l'objecte de sensibilitzar a la població en la participació democràtica.

 

En paraules del diputat Jaramillo, "aquestes jornades que estem programant són conseqüència d'una clara aposta per la Participació democràtica, impulsant la participació en diferents sectors de la població i dirigint les mateixes a: adolescents, al teixit associatiu de les comarques i a la població adulta en general. Per açò, s'han prioritzat aquests actors perquè la democràcia participativa obliga a pensar en la lògica comunal, col·lectiva i directa i, per tant, en associacions i en activitats col·lectives".

 

Així mateix, per a la difusió i seguiment de les jornades s'ha creat una pàgina web www.siparticipestudecideixes.com i una pàgina de Facebook (@siparticipestudecideixes), des de les quals la ciutadania podrà seguir la programació de les jornades, així com el desenvolupament de les jornades ja realitzades.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet