Versió per a imprimir

La Diputació participa en la ‘Primera Trobada sobre cooperació i solidaritat. Cooperar en la nova normalitat’

  • FOTONOTÍCIA
Imagen
25/09/2020

La directora general de Cooperació, Xelo Angulo, la diputada de Cooperació, Mentxu Balaguer, el president del Fons Valencià per la Solidaritat, Álvaro Escorihuela, i la presidenta de la Coordinadora Valenciana de ONGD, Lourdes Mirón, han participat en la ‘Primera Trobada sobre cooperació i solidaritat. Cooperar en la nova normalitat’.

 

La trobada ha sigut organitzada per l'Agència Alberto Pla-Projectes de Comunicació Social i moderada pel fotògraf i periodista Alberto Pla, i va girar entorn de sis temàtiques relacionades amb la cooperació.

 

Mentxu Balaguer ha assegurat que la Diputació, des de l'àrea de Cooperació Internacional, “pretén consolidar el compromís d'aconseguir dins de cinc anys eix 0,7% en cooperació, al costat dels ajuntaments, entitats i empreses, i això haurà sigut possible si en estos cinc anys la ciutadania normalitza que la cooperació internacional forma part del seu dia a dia per a construir un món més igualitari, més just i sense pobresa, el que totes i tots desitgem i pel qual treballem”.

 

Quatre de les principals institucions valencianes lligades a la cooperació internacional com són la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, el Fons Valencià per la Solidaritat i la Coordinadora Valenciana de ONGD es van reunir per a debatre sobre la cooperació valenciana. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet