Versió per a imprimir

La Diputació presenta l’exposició ‘40 anys de Democràcia local’

  • El president, Toni Gaspar, visitarà esta mostra commemorativa de les 4 dècades d'ajuntaments democràtics al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig, el delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, el primer president de la Diputació després de la Dictadura, Manuel Girona, i l'alcalde de València entre 1979 i 1988, Ricard Pérez Casado
Imagen
21/11/2019

La Diputació de València presenta la mostra ‘40 anys de Democràcia local’ per a commemorar estes quatre dècades d'ajuntaments democràtics. El president, Toni Gaspar, rebrà al pati dels Scala al president de la Generalitat, Ximo Puig, el delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, el primer president de la corporació provincial després de la Dictadura, Manuel Girona, i el que fora alcalde de València entre 1979 i 1988, Ricard Pérez Casado.

 

Les autoritats pujaran l'Escala Imperial del Palau dels Scala per a dirigir-se al Saló de Plens, on el president de la Generalitat signarà en el Llibre d'Honor de la Diputació abans de visitar la mostra organitzada per la corporació provincial, situada en el Saló de Respecte, convertit des de finals de la passada legislatura en sala d'exposicions.

 

Els mitjans gràfics podran seguir el recorregut de les autoritats després d'acreditar-se en l'entrada principal de la Diputació, en el Palau de la Batlia. La resta de companyes i companys dels mitjans de comunicació que acudisquen a cobrir l'acte podran visitar l'exposició després del recorregut de les autoritats per la mostra, que finalitzarà amb l'atenció a mitjans de Toni Gaspar i Manuel Girona.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 22 de novembre de 2019

 

Lloc: Saló de Respecte de la Diputació de València, Plaça Manises, 4

 

Hora: 10.30 hores.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet