Versió per a imprimir

La Diputació promou la formació en innovació com a motor del desenvolupament empresarial

  • Nofuentes: “Les empreses més innovadores i preparades tenen moltes més possibilitats de participar en diferents programes i línies de finançament de la UE dirigides al sector empresarial”
Imagen
04/07/2018

La Diputació de València ha acollit la presentació del Màster en Creació i Gestió d'empreses Innovadores de la Universitat de València davant representants del teixit empresarial valencià. L'esdeveniment, organitzat per l'àrea de Projectes Europeus de la corporació, ha sigut inaugurat pel responsable de la mateixa, Bartolomé Nofuentes, i ha comptat amb l'exposició del director del màster, Isidre March, i la presència del gerent de la Federació de Polígons de la Comunitat Valenciana, Diego Romá.

 

La corporació provincial recolza aquesta nova edició del màster amb l'objectiu d'animar a responsables del teixit empresarial valencià a “formar-se en matèria d'innovació per a desenvolupar línies estratègiques de participació en finançament europeu, bé com partners o sol·licitant projectes concrets com instrumente PIME”, ha destacat el diputat Bartolomé Nofuentes. “Les empreses més innovadores i preparades tenen moltes més possibilitats de participar en diferents programes i línies de finançament de la UE dirigides al sector empresarial”, ha afegit Nofuentes.

 

En l'esdeveniment també s'ha animat a les empreses al fet que dediquen part de les seues quotes a la creació o a la capacitació de personal en les seues estructures, amb l'objectiu d'incrementar la participació conjunta en projectes europeus i crear en els nuclis empresarials de la província de València enclaves tecnològics. Amb aquestes actuacions, el territori s'adequaria a mitjà i llarg termini a la nova llei de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

 

Una formació capdavantera

 

Les noves empreses nascudes en els denominats sectors high-*tech, comencen la seua consolidació a Espanya i es presenten com a sectors d'oportunitats i ocupació que no deixaran de créixer en els pròxims anys. Les companyies de base tecnològica, pertanyents a sectors de tecnologia avançada, i les companyies innovadores en general, demanden un nou perfil que una els coneixements científic-tecnològics als empresarials, obrint així noves vies professionals.

 

D'altra banda, en un nombre creixent de companyies i d'institucions i organismes públics i privats es reclama un nou perfil professional de gestió de la innovació. Aquest màster ofereix una formació bàsica en la gestió de projectes de R+D+i d'empreses i institucions públiques o privades, tals com a fundacions de recerca, instituts tecnològics o companyies consultores.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet