Versió per a imprimir

La Diputació promou un projecte comú de transparència i govern obert entre els municipis valencians

  • El diputat Bartolomé Nofuentes es reuneix amb becaris de postgrau del programa de Gestió del Talent per a unir esforços en la creació d'un projecte provincial que opte a finançament europeu
Imagen
12/07/2017

Posar en comú les experiències viscudes, les idees que s'estan desenvolupant, i unir esforços per a la creació d'un projecte comú sobre transparència i govern obert que puga afavorir als municipis valencians. És el principal objectiu de la trobada entre becaris de postgrau del programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València i el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes.

 

“Crec veritablement en la col·laboració ciutadana com un senyal d'identitat de la gestió i el bon govern, i per açò estem treballant per a impulsar un projecte d'àmbit provincial que unisca propostes per al benefici conjunt”, ha assenyalat Nofuentes, qui ha afegit que una de les metes és que els becats creuen espais comuns de diàleg per a l'establiment de llaços i l'engegada del treball en comú que permeten l'obtenció de finançament europeu.

 

Són un total de 41 les iniciatives en matèria de Transparència, Participació i Bon Govern que s'estan desenvolupant en els ajuntaments i mancomunitats de la província. Projectes com la creació d'un banc de temps com a eina de participació social a Chiva; “La teua opinió decideix la teua destinació” a Enguera, per a establir un veritable diàleg amb la ciutadania; o el desenvolupament d'un reglament de participació en Real de Gandia.

 

Són solament algunes de les propostes que formen part de les 222 que s'estan desenvolupant en ajuntaments de tota la província sota el paraigua de les beques per a postgraduats de la Diputació. Es tracta d'una iniciativa que té com a metes la retenció del talent, potenciar la formació, rendibilitzar les capacitats i aptituds adquirides i satisfer les necessitats municipals concretes en el marc de la programació de gestió. S'emmarca en el programa de Gestió i Retenció del Talent de la institució provincial.

 

Al llarg de les últimes setmanes, l'àrea de Projectes Europeus de la Diputació de València ha engegat una sèrie de trobades amb els becats de postgrau de les diferents especialitats per a posar en valor les propostes que s'estan duent a terme en els ajuntaments i mancomunitats i contribuir al fet que s'establisca la col·laboració entre ells, mitjançant la creació de grups de treball, per a iniciatives conjuntes en el futur.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet