Versió per a imprimir

La Diputació proposa crear un catàleg de camins comarcals intermunicipals que necessiten actuacions immediates

  • L'àrea de Carreteres i Infraestructures posa en agenda els camins comarcals amb la visita del diputat Pablo Seguí al Camí dels Valls a Sagunt per a estudiar la perillositat d'aquest tipus de vies
Imagen
22/02/2017

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha visitat el Camí dels Valls a Sagunt acompanyat per l'alcalde de Faura i vicepresident segon de la Diputació, Toni Gaspar, i l'alcalde de Benifairó de les Valls, Antonio Sanfrancisco, juntament amb tècnics de la casa per a analitzar in situ aquesta via, que “és tremendament transitada i genera certa perillositat i que a més de Faura, toca municipis com Sagunt i Els Valls”. 


L'objectiu, després d'haver fet que aquest camí forme part de l'agenda de la Diputació, seria, segons es va concloure en la visita, redactar un estudi en el qual cada comarca compte amb actuacions en camins d'aquesta tipologia, que enllacen més de dues poblacions i que són molt utilitzats a més de vertebradors del territori.


En la mateixa reunió es va plantejar la solució de presentar aquest estudi a nivell comarcal de la província i que aquest Camí de Sagunt als Valls poguera ser un dels primers en els quals s'actue una vegada s'hagen establit uns criteris assenyats i que cobrisquen altres camins de característiques semblants d'altres comarques. La proposta és la creació d'un catàleg de camins comarcals intermunicipals que necessiten una actuació immediata.


Cal recordar que en l'anterior legislatura, el ple de la Diputació va acordar per unanimitat realitzar un estudi sobre aquest mateix camí. Actualment la situació es troba en un procés previ d'estudi, però es té la certesa i l'esperança de poder dur a terme actuacions que planifiquen i programen de manera ben definida una correcta adequació d'aquests camins concrets. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet