Versió per a imprimir

La Diputació prorroga ‘Memòria de la Modernitat’ a Ontinyent després de rebre prop de 6.500 visites

  • La Casa de Cultura de la capital de la Vall d'Albaida acollirà fins al pròxim 28 de febrer l'exposició que reuneix quasi un centenar de tresors del patrimoni artístic de la corporació provincial
Imagen
15/02/2019

El tresor patrimonial de la Diputació de València, que recull l'exposició itinerant ‘Memòria de la Modernitat’, ha despertat un gran interés en el seu pas per la capital de la Vall d'Albaida. Fruit de les prop de 6.500 visites que acumula la mostra artística, la corporació provincial ha decidit prorrogar la seua estada a la Casa de Cultura d'Ontinyent fins al pròxim 28 de febrer.

 

L'exposició, que reuneix a Ontinyent quasi un centenar de tresors de l'art valencià, amb pintures, dibuixos, escultures i gravats, es complementa amb activitats gratuïtes com a visites guiades, taules redones, diàlegs amb les obres o tallers didàctics familiars i escolars. Així mateix, amb la finalitat d'apropar l'art a tota la Vall d'Albaida, s'han organitzat visites comarcals en què veïnes i veïns de L'Olleria, La Pobla del Duc i Albaida han pogut gaudir també d'aquesta col·lecció provincial.

 

‘Memòria de la Modernitat’ fa un recorregut per la història de l'art valencià des del gòtic fins a l'actualitat, amb especial atenció als segles XIX i XX. Així mateix, dedica un espai per a donar visibilitat a les dones artistes, moltes d'elles becades per la Diputació, i també inclou obres que aborden temàtiques amb un elevat compromís social i polític, així com un constant diàleg entre el passat i el progrés.

 

 

47.000 visites

 

Prop de 47.000 persones han visitat la mostra des que va obrir les seues portes a Requena, després del seu pas per Alzira, Gandia i Ontinyent. Els qui decidisquen visitar-la podran gaudir amb fins a sis Sorollas, entre ells ‘Pescadores valencianes’; ‘El guardavia’ d'Ignasi Pinazo Camarlench; ‘Escola de París’ d'Equip Crònica; ‘La matança del porc’ de Rafael Armengol o ‘Jove’ d'Aurora Valero, entre altres joies del patrimoni provincial.

 

Les persones interessades a participar en les activitats emmarcades dins de ‘Memòria de la Modernitat’ a Ontinyent poden inscriure's a través del telèfon 962 918 230 o el següent correu electrònic: ontinyent.cultura@cv.gva.es. De manera paral·lela a aquesta mostra, també pot visitar-se en el Centre Cultural de l'Obra Social de Caixa Ontinyent una segona exposició, ‘Coneix la Diputació’, en què es dona a conéixer la institució provincial de forma didàctica a través de panells fotogràfics i textos.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet