Versió per a imprimir

La Diputació reafirma el seu paper d’enllaç entre els fons europeus i el teixit econòmic valencià

  • La Corporació provincial reuneix, amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) a un centenar de pimes, micropimes, emprenedors i administracions locals
Imagen
05/02/2017

La Diputació de València, amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha reunit a un centenar d'assistents, entre emprenedors, pimes, micropimes, comerç local i representants de les administracions locals, en les jornades ‘Línies de finançament europees per a administracions públiques i xicoteta i mitjana empresa’.

 

Es tracta d'una de les actuacions que des de l'àrea que dirigeix el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, s'estan duent a terme per acostar els fons europeus a tot el teixit econòmic valencià. En aquest sentit, Nofuentes ha aprofitat les jornades per a reiterar el paper que des de la Diputació “es vol jugar i s'està jugant per a servir d'enllaç entre els grans projectes europeus i les administracions i pimes locals”.

 

“Europa ofereix infinitat d'oportunitats que, moltes vegades, per desconeixement, no s'aprofiten. És la nostra responsabilitat servir d'enllaç entre els uns i els altres, permetent que les nostres administracions públiques i els nostres emprenedors es beneficien d'aquestes ajudes”, ha assenyalat Nofuentes.

 

Per açò, des que el diputat va assumir l'Àrea de Projectes Europeus s'han realitzat nombroses reunions amb ajuntaments, empreses i altres entitats locals, així com meses de treball i tallers, amb l'objectiu que els diferents sectors de la població puguen comptar amb el suport i assessorament de la institució valenciana.

 

Les jornades han comptat amb dues meses en les quals, d'una banda, s'han exposat tots els fons europeus disponibles i, per un altre, s'ha abordat l'ocupació de les noves tecnologies en compres online en el xicotet comerç. En la cita han participat, entre uns altres, el director general d'Administració Local, Toni Such, la vicepresidenta dels Corts Valencianes, Carmen Martínez i Myriam Fernández, directora general de Finançament i Fons Europeus de la Generalitat Valenciana.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet