Versió per a imprimir

La Diputació renova el mobiliari del menjador del col·legi IVAF-Luis Fortich

  • Al voltant de 200 xiquetes i xiquets utilitzen diàriament aquestes instal·lacions que aposten pel colorit a la recerca d'un ambient agradable
  • La corporació provincial ha invertit prop de 12.000 euros per a dur a terme aquesta actuació que modernitza la imatge del centre
Imagen
11/01/2019

La diputada de Salut, Benestar Social i Educació, Mercedes Berenguer, ha visitat el col·legi IVAF-Luis Fortich, dependent de la Diputació de València, per a veure el resultat final de la renovació del mobiliari del menjador d'aquest centre, en el qual mengen diàriament prop de 190 xiquetes i xiquets durant el curs escolar i, a més, presta el servei d'escola d'estiu durant l'època estival.

 

Berenguer ha destacat la importància d'aquesta inversió de 12.000 euros en el menjador d'un centre que integra a alumnes amb deficiència auditiva. “S'ha intentat posar el màxim colorit perquè les xiquetes i xiquets puguen gaudir d'un espai còmode i agradable, en un col·legi que promou la integració i la convivència en igualtat de condicions independentment de com siguem”, ha expressat la diputada d'Educació.

 

Així mateix, ha recordat que, a més d'aquesta última adequació en el menjador amb la compra de nou mobiliari i parament, la Diputació ha apostat al llarg dels últims anys per la millora d'instal·lacions en el col·legi, que ha dotat les seues aules amb l'equipament informàtic necessari, ha realitzat millores de repavimentació al pati i ha incorporat un tendal, entre altres inversions.

 

La corporació provincial ha realitzat al llarg dels dos últims cursos escolars una inversió total de més de 31.500 euros en la millora del funcionament dels serveis d'aquest centre educatiu per a dotar-lo de totes les utilitats que necessita un centre modern.

 

Per part seua, el director del col·legi, Jordi Iranzo, ha expressat la necessitat de “continuar apostant pel rejoveniment i la modernització d'aquest col·legi, que és referent a la ciutat de València, per la qual cosa ha de comptar amb les instal·lacions i el mobiliari adequat a la normativa vigent i actualitzar-se als nous temps”.

 

Un centre integrador

 

El col·legi IVAF-Luis Fortich és el segon centre més demandat a la ciutat de València i, a més, ocupa el lloc 16 entre els més sol·licitats en la Comunitat Valenciana, segons dades de la Conselleria d'Educació.

 

En aquest centre, els orígens del qual es remunten a l'any 1944, treballen professionals especialitzats en diversos àmbits: atenció primerenca en audició i llenguatge des de 0 anys, pedagogia terapèutica, assistència en informàtica i anglés, així com personal format en sistemes augmentatius i alternatius de comunicació i implants coclears.   

Mercedes Berenguer, diputada de Salut, Benestar Social i Educació
Mercedes Berenguer, diputada de Salut, Benestar Social i Educació
Jordi Iranzo, director del col·legi IVAF-Luis Fortich
Jordi Iranzo, director del col·legi IVAF-Luis Fortich
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet