Versió per a imprimir

La Diputació renova la seua col·laboració amb AVAESEN per a treballar per les smart cities

  • La diputada de Modernització i Informàtica, Mentxu Balaguer, destaca “l’exitosa col·laboració” amb l'Associació Valenciana d'Empreses de l'Energia
  • AVAESEN augmentarà l'orientació estratègica als ajuntaments de la província amb noves eines de treball
Imagen
18/03/2021

La Diputació de València i l'Associació Valenciana d'Empreses de l'Energia (AVAESEN) han renovat la seua col·laboració en matèria d'assessorament de Smarts Cities per als ajuntaments.

 

La diputada de Modernització i Informàtica, Mentxu Balaguer, ha explicat que després de l'experiència en edicions anteriors “renovem la col·laboració amb AVAESEN en una aposta decidida de l'àrea de Modernització de la Diputació per les Smart Cities, ja que ajuden al model energètic sostenible i aporten un paper fonamental en la construcció de les noves ciutats”. “Des de l'inici de la col·laboració en 2018 ja són trenta ajuntaments els que s'han beneficiat d'este assessorament gratuït en estratègies Smart Cities amb guies personalitzades per a cadascun d'estos municipis”, ha afegit Balaguer.

 

AVAESEN és una associació autonòmica sense ànim de lucre que arriba al 80% de les empreses del sector de les energies renovables, economia circular, cicle de l'aigua, gestió de residus i Smart Cities.

 

Per este motiu, la Diputació de València i AVAESEN han subscrit un acord marc de col·laboració per al foment, impuls i difusió en l'àmbit de les Smart Cities que inclourà noves eines de treball per a aprofundir en les estratègies municipals de les Smart City.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet