Versió per a imprimir

La Diputació renova la seua implicació amb les promeses del motor valencià

  • El Circuit i la corporació provincial han presentat les ajudes a desenes de joves pilots de motociclisme i automobilisme de la Cuna i la Fórmula de Campions del Circuit Ricardo Tormo de Cheste
  • El president, Jorge Rodríguez, i la diputada Isabel García asseguren que la institució "seguirà treballant perquè tant les xiques com els xics puguen complir el seu somni de ser pilots"
  • Enguany l'àrea d'Esports destinarà 620.000 euros que arribaran a les escoles del Circuit i a l'equip Champi Competició, format per dones
Imagen
10/05/2018

La Diputació de València i el Circuit Ricardo Tormo de Cheste han presentat aquest dijous en la seu de la corporació provincial les ajudes que destinarà enguany la institució a l'impuls de la carrera de mig centenar de joves pilots valencians, a través de la formació que reben en el Circuit. L'àrea d'Esports que dirigeix la diputada Isabel García ha destinat un total de 620.000 euros per a pilots de cotxes i motos, que es distribuiran entre el Bressol i la Fórmula de Campions i l'equip Champi Women Racing, compost per dones.

 

Molts dels pilots becats han estat presents en la seu de la Diputació, on la promesa de l'automobilisme Eliseo Martínez ha agraït, en representació de tots els seus companys, que "amb l'ajuda de la Diputació es facilita molt que puguem competir i seguir creixent". També ha afegit que "qualsevol ajuda per a l'esport valencià és bona, espere que no paren aquestes beques".

 

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha participat en la clausura de l'acte, una intervenció en la qual ha destacat que "les institucions tenim l'obligació de garantir la igualtat d'oportunitats". "Per a nosaltres és un esforç, però val la pena saber que serà el talent i el treball els que decidiran el futur d'aquests joves, no la seua capacitat econòmica", ha afegit Rodríguez.

 

Per la seua banda, la diputada d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, ha destacat que "per a la Diputació és una gran satisfacció poder veure com el vostre gran esforç té recompenses i la vostra progressió ho demostra". "Molts de vosaltres ja esteu convertits en estels i en ambaixadors de València", ha afegit la diputada. En aquesta aposta, l'àrea d'Esports de la Diputació aporta enguany 340.000 euros a la Cuna de Campions, 200.000 euros a la Fórmula de Campions i 80.000 a l'equip femení Champi Competició.

 

Per la seua banda, el director del Circuit, Gonzalo Gobert, ha agraït a la Diputació l'aposta per "un esport que es ratlla d'elitista, quan l'única cosa que succeeix és que resulta car". Així mateix, ha animat als pilots presents en l'esdeveniment a recordar a la Diputació: "quan isqueu en rodes de premsa, no oblideu que sense les beques de la corporació ho tindríeu molt complicat", ha afegit Gobert.

 

Durant l'esdeveniment s'ha projectat un vídeo en el qual els pilots que no han pogut acudir a l'acte han agraït a la institució el seu suport. Jorge Navarro i Iker Lecuona, de Moto 2, i Arón Canet, de Moto 3, s'han sumat a aquest esdeveniment des de diferents països en els quals actualment competeixen.

Declaracions del president de la Diputació Jorge Rodríguez
Declaracions del president de la Diputació Jorge Rodríguez
Declaracions de la diputada d'Esports, Isabel García
Declaracions de la diputada d'Esports, Isabel García
Declaracions del director del circuit Gonzalo Gobert
Declaracions del director del circuit Gonzalo Gobert
Declaracions del pilot de la Fórmula de Campions, Eliseo Martínez
Declaracions del pilot de la Fórmula de Campions, Eliseo Martínez
Declaració del pilot, Jaume Masía
Declaració del pilot, Jaume Masía
Presentació de les ajudes de la Diputació a les promeses del motor valencià
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet