Versió per a imprimir

La Diputació renova les instal·lacions del seu Centre Ocupacional per a 60 usuaris amb diversitat funcional

  • La diputada Empar Folgado visita el Complex Educatiu Misericòrdia, que este curs treballa en la integració sociolaboral de mig centenar de persones adultes amb discapacitat intel.lectual
Imagen
23/10/2019

La responsable d'Educació de la Diputació de València, Empar Folgado, ha visitat este dimecres el Complex Educatiu Misericòrdia on, entre altres dependències, trobem el Centre Ocupacional de la corporació provincial, l'objectiu del qual és afavorir la integració social i laboral de persones adultes amb discapacitat intel.lectual.

 

Acompanyada pel director del centre, Antonio Muñoz, la diputada ha volgut conéixer de primera mà les instal·lacions d'este centre amb capacitat per a 60 usuaris, entre les quals destaca la nova cuina posada en marxa al setembre, després de la reforma integral que ha tingut lloc durant l'estiu. Durant la visita, Folgado ha conversat amb responsables i empleats del centre, i també amb les usuàries i usuaris, que han entregat un dibuix signat a la diputada.

 

El Centre Ocupacional de la Diputació, fundat en 1980 com un dels primers d'este tipus a Espanya, acull actualment a mig centenar d'usuaris adults, i compta amb 4 tallers de referència, a més d'una aula d'informàtica i una altra de ceràmica. L’alumnat amb diversitat funcional desenvolupa habilitats en tres àrees: conceptual, social i pràctica. Entre estes activitats pràctiques s'inclouen aquelles relacionades amb la vida en la llar, la salut, la seguretat i l'ocupació.

 

El present any ha sigut especial per al centre, ja que ha obtingut el Certificat d'Implantació del Sistema de Gestió de Qualitat UNEEN-ISO 9001:2015, amb el qual es reconeix el compliment de la norma de qualitat exigida en la legislació vigent.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet