Versió per a imprimir

La Diputació repara d’urgència el carrer Barraca en Casas Altas per risc geològic

  • Els treballs han sigut realitzats a través del programa de Minimització de riscos geològics de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València
  • La vicepresidenta i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, explica que amb les obres realitzades “s’evita el perill per a la ciutadania i per als edificis”
Imagen
07/01/2021

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha realitzat les obres de reparació d’emergència en el mur del carrer Barraca del municipi de Casas Altas, a la comarca del Rincón de Ademuz, a través del programa de Minimització de riscos geològics.

 

Segons explica la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, “a causa de les últimes pluges i nevades, el mur que sustentava el carrer es va col·lapsar, quedant part de la calçada en volada. Amb les obres hem recuperat la seguretat per a la ciutadania i per als edificis pròxims”.

 

El carrer Barraca de Casas Altas és bastant transitat pels veïns i veïnes de la part sud del municipi que, al no poder passar per la mateixa a causa del col·lapse, havien de vorejar el poble. Així mateix, en la part superior del muret existixen immobles que podien veure’s afectats a curt termini.

 

Els treballs que s’han realitzat han consistit en la demolició de la solera de formigó afectada per la caiguda del mur; la demolició del mur de blocs afectat; la realització de la sabata de fonamentació del mur i alçat d’este, així com una nova solera de formigó i la substitució de la barana.

 

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Abel Muñoz e Hijos per un import de 27.225 euros, dels quals la Diputació subvenciona el 97,5% (26.544,37 euros) i l’Ajuntament assumix el 2,5% per un import de 680,63 euros.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet