Versió per a imprimir

La Diputació restaura el mur de pedra de la Font de la Salut d’Olocau

  • La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, destaca la restauració de la Font de la Salut després dels despreniments causats per fenòmens meteorològics
Imagen
29/09/2020

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, a través del programa de Riscos Geològics, ha realitzat les obres de restauració ambiental de la Font de la Salut d’Olocau, després dels despreniments patits per fenòmens meteorològics.

 

La Vicepresidenta de la Diputació i responsable de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, ha destacat la importància d’estes obres per a la seguretat de la ciutadania usuària del paratge. Els treballs han consistit principalment en “la reconstrucció del muret de pedra afectat en el despreniment i la instal·lació d’una pantalla dinàmica per a minimitzar els riscos geològics”.

 

La pantalla dinàmica és de 4 metres d’altura de xarxa i de 10 metres de separació entre pals amb una capacitat d’absorció d’impactes de fins a 2.000 kj. A més, s’han retirat els arbres caiguts, la lluminària afectada, les roques despreses sobre el camí i el mobiliari urbà de la zona, és a dir, taules i cadires. També s’ha procedit a la neteja i desbrossament del talús.

 

L’obra ha sigut executada per l’empresa Infraestructures de Muntanya S.L. amb un import d’adjudicació de 59.674,38 euros, dels quals la Diputació subvenciona el 95% i el 5% restant l’Ajuntament d’Olocau.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet