Versió per a imprimir

La Diputació se suma a la xarxa internacional Euroreso per la integració social i el desenvolupament científic i econòmic

  • El diputat Bartolomé Nofuentes destaca que la corporació “porta anys en primera línia, encapçalant projectes i servint de nexe entre aquests i la Unió Europea”
Imagen
24/03/2018

La Diputació de València, a través de l'àrea de Projectes Europeus, s'ha adherit a la xarxa internacional Euroreso, conformada per més de 57 socis pertanyents a 30 països de la Unió Europea. Un partenariat en el qual es desenvolupen nombrosos projectes destinats a la integració social i el desenvolupament científic i econòmic en les regions adherides.

 

Aquesta incorporació de la Diputació a un nou ens internacional es basa en l'aposta de la corporació per augmentar la presència municipal en les institucions europees i acostar aquestes als ajuntaments. El diputat encarregat de defensar la candidatura i responsable de l'àrea de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha destacat el paper de la institució “en el seu suport a les iniciatives innovadores, socials, sostenibles i integradores que des dels nostres municipis, empreses i emprenedors i emprenedores, s'estan desenvolupant”.

 

Amb aquesta nova associació, la corporació provincial s'integra en una xarxa que compta amb representants de tots els sectors, des d'entitats representatives de la societat civil, passant pel sector empresarial, amb especial presència d'entitats que aposten per l'ecologia o la innovació; fins al sector educacional, amb universitats, instituts tecnològics o centres d'idiomes. “El nostre objectiu és seguir sumant forces per a crear sinergies que faciliten al nostre teixit empresarial desenvolupar el seu treball, beneficiant així als nostres Ajuntaments i ciutadania”, ha conclòs Nofuentes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet