Versió per a imprimir

La Diputació signa amb Heineken l’adhesió de la primera entitat privada a la Xarxa Talent Jove

  • La Xarxa Valenciana per la Retenció del Talent Jove naix de la col·laboració entre la Diputació, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació del Consell (Labora)
Imagen
17/01/2019

La Diputació de València, a través de l'àrea de Projectes Europeus, ha rubricat la incorporació de Heineken a la Xarxa Valenciana per la Retenció del Talent Jove, la primera adhesió d'una empresa privada a una xarxa de la qual ja són membres altres organismes com la Unió de Llauradors i Ramaders, la Fundació València Activa i Fedecta, entre altres.

 

El diputat de l'àrea, Bartolomé Nofuentes, ha destacat en un acte en què també ha participat el responsable regional de la companyia, Pablo Mazo, la importància de la “governança multinivell en la qual els esforços no es queden només en la inversió pública, sinó que implique la societat civil i a les empreses”. Per la seua part, Mazo ha agraït el paper “catalitzador de la Diputació entre les polítiques públiques de retenció del talent i les empreses amb aquest tipus de compromís social com Heineken”.

 

La Xarxa Valenciana per la Retenció del Talent Jove va ser presentada el mes de novembre passat, fruit de la col·laboració entre la Diputació de València, l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació del Consell (Labora). El projecte té com a objectiu millorar la qualitat, visibilitat i abast de les actuacions realitzades per a la gestió, retenció i impuls de les potencialitats dels joves valencians. Una iniciativa que reforça la comunicació, col·laboració i cooperació entre entitats i organitzacions públiques i privades. 

Més de 25 ajuntaments de la província es van sumar d'inici a la Xarxa, que compta també amb més de 15 entitats i organitzacions públiques i privades i que ha despertat l'interés de companyies de la talla d'Iberdrola o Airnostrum, que podrien sumar-se a la recent incorporació de Heineken.

 

Els interessats a beneficiar-se de la Xarxa, siguen joves o entitats públiques o privades que desitgen sumar-se al projecte, poden inscriure's a través de la web redtalentojoven.es.

Bartolomé Nofuentes, diputat de Projectes Europeus
Bartolomé Nofuentes, diputat de Projectes Europeus
Pablo Mazo, responsable regional de Heineken
Pablo Mazo, responsable regional de Heineken
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet