Versió per a imprimir

La Diputació subvenciona l'estada a València de deu xiquets palestins

  • Sunny Freedom està destinat a la sensibilització i solidaritat amb menors víctimes del conflicte en la Franja de Gaza i Cisjordània
  • La Corporació provincial finançarà el viatge, cost del campament i activitats lúdiques programades durant el mes d'agost
Imagen
29/06/2017

El projecte es tradueix com a ‘llibertat assolellada’, Sunny Freedom, i reivindica el dret dels xiquets palestins a gaudir d'un entorn sense la violència que pateixen dia a dia en la Franja de Gaza i Cisjordània. La Diputació de València ha signat un conveni de col·laboració amb l'associació UNADIKUM per a finançar, amb 31.463 euros, l'estada i campament d'estiu de 10 xiquets palestins en els municipis valencians.

 

El projecte signat pel president de la corporació, Jorge Rodríguez, i el diputat de Cooperació, Emili Altur, està destinat a la sensibilització i solidaritat amb menors en situació de risc, vulnerables i víctimes del conflicte palestí. D'aquesta forma, Sunny Freedom pretén oferir als xicotets un període de descans i desenvolupament personal, així com promoure la tolerància i interculturalitat entre la societat palestina i valenciana.

 

La Corporació provincial finançarà a 10 xiquets d'entre 8 i 14 anys, acompanyats de dos monitors, el viatge, cost del campament i activitats lúdiques programades durant el mes d'agost. Així mateix, l'ajuda inclou la realització de revisions i assistència mèdica i psicològica dels menors que consideren necessari.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet