Versió per a imprimir

La Diputació subvencionarà amb 45.000 euros l’accessibilitat del llit del Túria al seu pas per Bugarra

  • L'Ajuntament del municipi té com a objectiu posar en valor els llocs d'interés de la zona i crear un itinerari turístic per a persones amb discapacitat
Imagen
12/03/2017

La diputada de Benestar Social, Salut i Educació, Mercedes Berenguer, s'ha reunit aquest dissabte amb l'Associació de Dones de Bugarra, en el marc de les activitats organitzades per la institució provincial amb motiu de la celebració del 8 de març. “Hem de seguir en contacte amb els col·lectius sobre conciliació i coresponsabilitat perquè la Igualtat entre homes i dones siga real”.

 

Una visita que la diputada ha aprofitat per anunciar al municipi una subvenció de 45.000 euros per a l'adequació del llit del riu Túria, al seu pas per Bugarra, per a la creació d'un itinerari turístic-accessible. “La Corporació continua assistint als municipis més xicotets, ajudant-los en la mesura del possible, i més en una qüestió tan transcendent com la preservació del medi ambient”, ha assenyalat Mercedes Berenguer.

 

El Túria constitueix l'eix vertebrador del terme municipal de Bugarra, a més d'un dels principals recursos amb els quals compta la localitat per al seu desenvolupament turístic. L'Ajuntament té com a objectiu dur a terme una sèrie d'actuacions a l'entorn del riu que possibilite el seu ús i gaudi, sense perjudicar la vulnerabilitat de la seua ribera, posant en valor els llocs d'interés de la zona i creant un itinerari accessible per a persones amb discapacitat.

 

D'aquesta manera, es pretén dissenyar un recorregut que discórrega per ambdues marges del riu i que connecte l'aparcament amb els principals enclavaments del llit, dotant a la travessia dels corresponents complements que milloren el seu ús públic, com a passamans, senyalització direccional, informativa i interpretativa, bancs i taules. Així mateix, la intenció és posar en valor els principals elements de l'entorn, com una passarel·la de fusta al costat de la central hidroelèctrica.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet