Versió per a imprimir

La Diputació supervisa el desenvolupament dels seus projectes de Retenció del Talent en els municipis valencians

  • El diputat Bartolomé Nofuentes inicia un recorregut per les comarques per a seguir d'a prop el desenvolupament de les iniciatives en el marc d'aquest programa de la institució provincial amb més de 200 becaris
  • L'impuls de l'oferta turística de Villar del Arzobispo i la creació d'habitatges tutelats per a majors i persones amb diversitat funcional a Andilla són dos d'aquests projectes en marxa
Imagen
14/10/2017

Després de l'acte de posada en valor de les beques de postgrau del programa de Gestió i Retenció del Talent realitzat en el Centre Cultural La Beneficència, en el qual van participar el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes; i tutors i becaris del programa, el diputat ha iniciat una ruta per les comarques valencianes per a seguir d'a prop el desenvolupament dels projectes.

 

La primera escala ha tingut lloc en Los Serranos, on Nofuentes ha visitat les localitats de Villar del Arzobispo, Andilla i Chulilla. En la primera d'elles, Nofuentes ha conegut de primera mà el nou Pla Estratègic de Turisme del municipi, que s'ha dut a terme a través d'un dels projectes del programa de la institució provincial, i en el qual s'ha realitzat un diagnòstic de la situació turística existent, descobrint oportunitats i riscos, així com un estudi de les possibles línies de finançament institucional.

 

La segona part del Pla ha consistit en el disseny de fins a 16 accions per a posar en valor Villar del Arzobispo, entre les quals destaquen els jaciments arqueològics del municipi, la creació de noves rutes urbanes o la declaració del seu Carnestoltes com a Festa d'Interès Turístic Provincial. Nofuentes ha valorat molt positivament aquest projecte que “descobreix i potencia el ric patrimoni turístic d'aquest municipi, que tant ha d'oferir-nos, aprofitant la gran preparació de la nostra joventut”.

 

Així mateix, el diputat ha vist a Andilla el projecte de fort calat social que ha dut a terme el municipi en el marc d'aquest programa, un estudi per a la creació d'habitatges tutelats, destinats tant a persones majors com a persones amb diversitat funcional. “S'ha fet una anàlisi en profunditat de les necessitats del municipi i s'ha creat un projecte concorde a açò amb un immens treball com a base”, ha assenyalat Nofuentes.

 

Amb aquestes visites, el diputat de Projectes Europeus i Gestió del Talent ha iniciat una ronda pels municipis valencians en els quals es desenvolupen projectes dins del programa de les beques de postgrau. Enguany són un total de 222 les iniciatives que s'estan desenvolupant sota el paraigua de Retenció del Talent, una proposta que té com a principal objectiu ajudar als joves a obtenir experiència professional sense haver d'eixir fora, de manera que posteriorment la formació adquirida es puga revertir a la societat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet