Versió per a imprimir

La Diputació suprimix l'extra de Nadal dels diputats i assessors i la destina als afectats pels incendis

  • Tots els grups polítics de la corporació provincial han acordat la mesura en una moció conjunta aprovada en el Ple celebrat hui
  • L'estalvi econòmic derivat d'esta mesura es destinarà als municipis afectats pels incendis forestals
Imatge de la sessió plenària
18/09/2012

 

El Ple de la Diputació de València ha aprovat hui suprimir la paga extra de desembre del 2012 a tots els membres electes de la corporació i destinar eixe estalvi econòmic a l'ajuda als municipis afectats pels incendis forestals d'este estiu.

Tots els grups polítics de la institució han acordat la mesura en una moció conjunta, aprovada en la sessió plenària celebrada hui, que es basa del Reial Decret Llei 20/2012, de 13 de juliol, de mesures per a garantir l'estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat.

«Des de les institucions públiques estem obligats a donar exemple de solidaritat i coherència amb els esforços i sacrificis que el conjunt de la societat espanyola està suportant (…) davant de la greu situació econòmica que travessem»—explica la moció.

El text conclou que «els primers a fer-ho hande ser els representants dels ciutadans, unint-se així a l'exercici d'austeritat i disciplina pressupostària de l'Estat».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet