Versió per a imprimir

La Diputació tanca el seu mandat amb l’aprovació del compte general de l’exercici 2014

  • El president en funcions, Juan José Medina, oferix un traspàs de poders tranquil i de col·laboració amb els grups que han de governar
Juan José Medina
30/06/2015

La Diputació de València ha celebrat este matí una sessió extraordinària del Ple i de les distintes comissions informatives en què s’ha aprovat l’esborrany de les actes de les sessions anteriors. Igualment, s’ha ratificat el compte general de l’exercici 2014 amb els vots a favor del Grup Popular, l’abstenció del PSPV-PSOE i de Compromís i el vot en contra d’Esquerra Unida.

 

Medina ha agraït als diputats provincials el «treball i l’esforç que s’ha fet al servici dels ciutadans». «Tots han estat a l’altura d’allò que els ciutadans demanaven», ha recalcat.


D’altra banda, el president en funcions ha afirmat que «s’intentarà fer una transició com ha de ser, com s’ha funcionat a esta casa, posant-nos a disposició dels grups que han de governar en esta futura legislatura perquè continue sent una institució de consens i de diàleg».

 

«Estos huit anys en què he exercit de diputat en la corporació provincial es traduïxen en una experiència inoblidable», hi ha assenyalat. Finalment, ha mencionat els seus companys de grup de la Diputació i els diputats de la bancada de davant: «Hem treballat moltes hores i estic molt orgullós del que he fet i dels meus companys».

 

El diputat socialista José Ruiz, que ha parlat en representació del portaveu socialista José Manuel Orengo, el qual no ha pogut assistir a la sessió plenària, ha reconegut també el treball dels empleats i dels funcionaris de la corporació provincial «amb els quals han estat treballant braç a braç al llarg de la legislatura».

 

Així mateix, Ruiz espera que la legislatura següent «canvie la forma de governar, de treballar, de ser i d’actuar».  «Nosaltres ens brindem a la màxima transparència, claredat i consens amb la resta de les forces polítiques», hi ha assenyalat.

 

Per la seua banda, el diputat de Compromís, Emili Altur, s’ha sumat també al reconeixement que s’ha fet als treballadors de la corporació provincial i hi ha assegurat que formarà part de la pròxima legislatura.

 

En esta línia, Altur ha declarat que en el cas d’estar en l’equip de govern «introduirem les formes amb què des de Compromís creiem que s’ha de fer la política».

 

Finalment, la diputada d’Esquerra Unida, Rosa Pérez, ha assegurat que «espere que la Diputació canvie de dalt baix en la pròxima legislatura», perquè, al seu parer, «és una necessitat». Pérez també ha mencionat que continuarà en la corporació provincial i que el seu discurs no canviarà. 


El diputat socialista Emili Gregori ha pres la paraula per a acomiadar-se i ha mencionat que «són setze anys com a diputat en l’oposició, quatre legislatures, he decidit no repetir en les llistes i dedicar-me a la jubilació i a la meua família».


Comissions

Igualment, este matí s’han celebrat en la corporació provincial les comissions extraordinàries d’Administració General, Carreteres, Cooperació Municipal i Medi Ambient, Cultura, Benestar Social i Economia. Els presidents de cada sessió han reconegut el treball fet pels integrants de cada comissió i han desitjat sort als diputats que compondran la nova Diputació.

Declaracions de Juan José Medina
Declaracions de Juan José Medina
Declaracions de José Ruiz
Declaracions de José Ruiz
Declaracions d'Emili Altur
Declaracions d'Emili Altur
Declaracions de Rosa Pérez
Declaracions de Rosa Pérez
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet