Versió per a imprimir

La Diputació treballa en la prevenció i informació als familiars de persones amb Alzheimer

  • La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, es reuneix amb AGUAFA per a col·laborar en actuacions de prevenció de malalties associades a l'envelliment amb motiu del seu 15 aniversari
Imagen
08/05/2017

La població espanyola viu cada vegada més anys, i aquesta situació implica fer front a un major nombre de malalties patides per les persones majors. Conscient d'açò, la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, s'ha reunit amb l’Associació de Guadassuar d'amics i familiars de persones amb alzheimer (AGUAFA) per a col·laborar en actuacions de prevenció davant el deteriorament i les malalties associades a l'envelliment.

 

“L'alzheimer és una realitat, i des de les institucions públiques hem de treballar en la seua prevenció i informació als familiars”, ha ressaltat la diputada després de l’encontre. L'associació de la Ribera Alta celebrarà la seua 15 aniversari aquest juny vinent amb una sèrie d'activitats per a conscienciar a la ciutadania sobre l'augment de malalties cròniques en els països desenvolupats, i de la necessitat de coordinar “totes les institucions” davant aquest panorama.

 

A la reunió han asistit la presidenta de l’organització, María Olmos, la psicòloga i directora, Carol Gutiérrez, i Oreto Beltrán com vocal d'AGUAFA.

 

Projecte ACTIVA

 

Gràcies a la subvenció de la Diputació de València a ajuntaments amb una població inferior a 5.000 habitants, destinada a la realització d'activitats d'atenció i promoció del benestar dels majors i dones durant 2016, AGUAFA va aconseguir llançar el projecte ACTIVA. Aquesta iniciativa es va desenvolupar en sis localitats de la comarca per a millorar la qualitat de vida de persones afectades per l'alzheimer i la demència senil, a més d'impulsar accions de prevenció i envelliment actiu.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet