Versió per a imprimir

La Diputació ultima les obres en l'antiga N-III i aborda el problema d'aigua potable a Chiva

  • El diputat de Cooperació, Emili Altur, es reuneix amb l'alcalde de la localitat per a tractar “un problema de salut pública” que afecta a 3.000 veïns i es finançarà parcialment amb el pla SOM
Imagen
12/06/2017

El diputat de Cooperació, Emili Altur, s'ha reunit amb l'alcalde de Chiva, Emilio Morales, per a ultimar els detalls de les pròximes obres en l'antiga N-III per a evitar possibles despreniments, a més de tractar “un problema de salut pública” sobre el subministrament d'aigua potable a 3.000 veïns de la localitat.

 

“Estem intentant treballar conjuntament amb la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient i la Diputació de València per a veure de quina manera podem solucionar aquest problema que té la població històricament”, ha manifestat Morales. L'alcalde de Chiva ha plantejat la qüestió del subministrament d'aigua com “un problema de salut pública, perquè els aqüífers estan contaminats”.

 

La idea del consistori és destinar part del pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) en l'elaboració del projecte i les obres a executar ja que, en paraules de Morales, “en ser una obra d'una envergadura tan important no podrem finançar la seua totalitat, però sí parcialment”. “Ara estem en una situació límit quant a la quantitat i la qualitat de l'aigua, tenim 3.000 veïns sense aigua potable en una zona d'urbanitzacions que es pot triplicar durant els mesos d'estiu”, ha afegit.

 

D'altra banda, el responsable de l'àrea de Cooperació ha abordat l'informe realitzat pels tècnics de la Diputació sobre les obres en l'antiga N-III. Concretament, la Corporació provincial finançarà l'execució de les obres del mur de terra situat en l'antiga carretera nacional, a causa del perill de despreniments sobre la via pública.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet