Versió per a imprimir

La diputada de Mobilitat, Dolors Gimeno, visita Manises per informar a la corporació de les principals línies d’ajudes i subvencions

  • El municipi podrá sol·licitar les ajudes del programa de finançament de vies ciclopeatonals
Imagen
02/10/2020

L’Ajuntament de Manises ha rebut este divendres a la diputada de Mobilitat Sostenible i Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, en una trobada informativa sobre les principals línies d’ajudes i subvencions de la corporació provincial en esta matèria.

 

La responsable de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València ha traslladat a l’alcalde, Jesús Borràs, a la regidora de Mobilitat, Carmen Moreno i al regidor d’Urbanisme, Rafa Mercader, les principals iniciatives que des de l’àrea de Mobilitat Sostenible s'estan duent a terme i es poden aplicar a Manises. “Sobre tot hem abordat la imminent publicació de les subvencions per a la redacció de projectes de vies ciclopeatonals a les que Manises pot acollir-se”, ha apuntat Dolors Gimeno.

 

En este sentit, des de la Diputació s’ha aprofundit en el tipus de vies que podrien incloure’s a esta subvenció, “que enguany aborda la redacció del projecte”. Una proposta pot ser, ha afegit Gimeno, “poder connectar Manises amb altres pobles del voltant per anar creant una xarxa”. Per la seua banda, la responsable de Mobilitat de Manises ha valorat la visita molt positivament i ha detallat que les ajudes a les vies ciclopeatonals podrien tindre en compte “senyalització, enllumenat i energies sostenibles”.

 

A més de les ajudes a vies ciclopeatonals, també s’han abordat altres projectes de la Diputació de València com la calendarització del Pla Reacciona o les iniciatives de Normalització Lingüística. Rafa Mercader, edil d’Urbanisme, ha destacat la necessitat d’abordar la millora de l'accessibilitat universal. Per a Mercader hi ha dos línies per a treballar: “l'accessibilitat universal i la millora de la xarxa de subministrament d’aigua”.

 

Per últim, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs, ha volgut agrair la visita de la diputada. “La Diputació ha vingut amb ganes de saber quina és la realitat dels pobles per tal de millorar la vida de la gent i això és molt important”. En este sentit, Borràs ha agraït a Dolors Gimeno i als regidors presents la seua participació i ha valorat la visita com una presa de contacte per a que el lema Ajuntament d’ajuntaments “siga una realitat”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet