Versió per a imprimir

La diputada Dolors Gimeno s’interessa per la ruta ciclopeatonal entre la Font de la Figuera, Moixent i Fontanars dels Alforins

  • La diputada es reunix amb l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i l’alcalde de Moixent, Guillermo Jorques, per conéixer la planificació del projecte
Imagen
04/11/2020

La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, s’ha reunit amb l'alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i l’alcalde de Moixent, Guillermo Jorques, per preparar la Ruta Ciclopeatonal entre la Font, Moixent i Fontanars dels Alforins. En l’acte, celebrat al saló de plens de l’Ajuntament de la Font de la Figuera, també van participar la regidora de Gestió Responsable del Territori, Infraestructures i Turisme de la Font, Carmen Asensi, i la regidora de Turisme de Moixent, Neus Tormo.

 

En la trobada es van establir les bases per al projecte d'habilitació de rutes ciclopeatonals que els tres municipis estan preparant i que presentaran a la Diputació de València. La diputada Dolors Gimeno ha informat els representants dels municipis sobre la convocatòria per a la redacció de projectes de vies ciclopeatonals amb l'objectiu de connectar municipis i crear una xarxa sostenible.

 

En acabar la reunió, la comitiva es va traslladar pels camins pels quals transitarà la ruta que unirà la Font de la Figuera amb els dos pobles veïns, amb una senyalització adequada per fomentar el cicloturisme.

 

La visita de la diputada va concloure a la Bastida de les Alcusses a Moixent. Els alcaldes van mostrar a Gimeno, des d'este punt elevat, el territori pel qual passarà la Ruta Ciclopeatonal.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet