Versió per a imprimir

La Fira d'Ocupació de la Diputació i Cámara Valencia reunix 50 empreses i inclou 1.600 entrevistes de treball

  • Esta iniciativa de la corporació i la Cámara, amb el suport del Fons Social Europeu, ha comptat amb la participació de més d'un miler de persones en el Palau de Congressos i una oferta de 425 llocs de treball
Imagen
07/11/2019

Més de 1.000 persones i mig centenar d'empreses han participat este dijous en la Fira d'Ocupació celebrada en el Palau de Congressos de València, una iniciativa de la Diputació i la Càmara de Comerç. El certamen incloïa un programa de ponències i tallers, així com 1.600 entrevistes per a processos de selecció que s'han desenvolupat al llarg de la jornada en una zona habilitada per a tal fi i en la qual han participat 46 empreses que oferixen més de 425 llocs de treball.

 

Els participants han pogut escoltar a ponents de primera línia com l'entrenador i preparador físic Toni Nadal, a més de participar en tallers pràctics sobre canals d'informació sobre ofertes d'ocupació, entrevistes en processos de selecció, com crear una marca personal o quin tipus de competències digitals busquen les empreses en els seus candidats.

 

En l'obertura de la jornada han participat el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, el coordinador de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València, Julio Olmos, i el president de Cámara Valencia, José Vicente Morata, qui ha transmés en la seua intervenció una visió positiva de l'economia, posant com a exemple l'evolució de l'exportació i del turisme. “Des de la Càmara de Comerç els puc transmetre una visió de la nostra economia dinàmica i amb perspectiva, molt preparada per a competir en el mercat global, i necessitada de persones capaces d'aportar el seu talent en les organitzacions”, ha assenyalat Morata.

 

Quant als ponents, al costat de Toni Nadal han participat Julio Braceli, CEO i fundador de Growara, i Javier Falcó, especialista en la cerca i selecció de perfils professionals, qui ha impartit tallers pràctics sobre mitjans per a trobar treball, entrevistes en processos de selecció, com crear una marca personal o quin tipus de competències digitals busquen les empreses en els seus candidats. En representació de la Diputació de València, el cap de servei de Cooperació Municipal i coordinador de Divalterra, Pedro Domingo, ha intervingut en una de les taules d'esta Fira d’Ocupació.

 

La Fira de l'Ocupació és una iniciativa de Cámara Valencia i la Diputació de València, amb el suport del Fons Social Europeu, que té com a objectiu activar i incentivar l'ocupació convertint-se en punt de trobada entre el teixit empresarial local, les persones desocupades i, especialment, els joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en el qual la Cámara participa activament.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet