Versió per a imprimir

La Junta de Govern de la Diputació concedix 1.698.779 euros als ajuntaments per a equipament esportiu

  • La Diputació concedix 19.300 euros per a sis activitats culturals de la província
  • L’objectiu dels convenis amb els ajuntaments és la creació, producció i difusió cultural per tal de crear les condicions necessàries que faciliten l’accés dels ciutadans a la cultura
18/09/2012

 

La Junta de Govern celebrada este matí en la Diputació Provincial ha aprovat la concessió de subvencions a ajuntaments de la província de València per a l’adquisició d’equipament esportiu l’any 2012.

L’import concedit als 237 municipis que ho han soŀlicitat ascendix a 1.698.779,73 euros. La Junta de Govern de la corporació provincial va aprovar la convocatòria en sessió de 19 de juny del 2012.

El diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, ha manifestat que «seguint la vocació de la Diputació de València i l’interés del seu president, Alfonso Rus, hem apostat de nou per portar ajudes a 237 municipis».

Per a la concessió d’estes subvencions, s’ha tingut en compte el nombre d’habitants de cada municipi i el material esportiu soŀlicitat. No hi ha soŀlicituds excloses del present acord, excepte una que es va presentar fora de termini.

D’una altra banda, la Junta de Govern ha aprovat una subvenció a la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana i el conveni regulador corresponent, una subvenció a Publipromocions Frediesport SL per a l’organització de la XIX Lliga de Raspall–Trofeu Diputació de València i, finalment, una altra subvenció a l’Ajuntament de Marines per a dur a terme activitats de programes municipals de joventut per al 2012.

 

Ajudes per a sis activitats culturals

La Junta de Govern ha aprovat també concedir 19.300 euros per a sis projectes de caràcter provincial que es desenvoluparan en la província.

La Societat Musical de Benicolet rebrà 3.200 euros dins de la campanya Retrobem la Nostra Música.

D’una altra banda, dins dels programes del SARC (Servici d’Assistència i Recursos Culturals de la Diputació de València), es firmaran convenis de coŀlaboració amb l’Ajuntament de Montaverner per a la realització de la Mostra Internacional de Cinema Documental MON·DOC amb una subvenció de 1.600 euros.

Per a les vetlades municipals a Sant Esperit s’ha aprovat un conveni de coŀlaboració i la concessió d’una subvenció per a l’edició d’enguany de 3.000 euros.

La Mostra d’Art Canals–ARTCA rebrà també una subvenció de 3.000 euros dins del conveni regulador que mantindrà la Diputació amb l’Ajuntament de Canals.

L’ajuntament de Benimodo rebrà 4.000 euros per a la realització de la XV Assemblea d’Història de la Ribera en esta edició dedicada a la música a la Ribera del Xúquer.

I, finalment, la institució provincial ha aprovat la subvenció i conveni regulador amb l’Ajuntament d’Ayora, mitjançant el qual es concedix 4.500 euros per a la celebració de la I Semana de la Danza.

Declaracions del diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, sobre equipament esportiu
Declaracions del diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, sobre equipament esportiu
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet