Versió per a imprimir

La Llosa de Ranes i Manuel visiten els edificis de la Diputació de València

  • L'activitat forma part d'Açò és la Dipu, programa cultural que acosta als municipis el patrimoni de la corporació provincial
  • La diputada Mercedes Berenguer ha destacat la importància de conéixer una institució "que treballa per a millorar la qualitat de vida dels valencians i valencianes"
Imagen
29/05/2018

Un centenar de veïnes i veïns de la Llosa de Ranes i Manuel han visitat aquest dimarts els edificis de la Diputació de València. Ho han fet acompanyats per Mercedes Berenguer, diputada de Benestar Social, com a part del programa cultural 'Açò és la Dipu'. Es tracta d'una ruta guiada amb explicacions històriques i arquitectòniques del patrimoni de la corporació provincial.

 

"En els plens no solament es debat, també és important el respecte a totes les opinions, perquè els projectes que es tracten ací són demandes i necessitats que tenen els municipis i mereixen ser escoltades". Així s'ha dirigit Berenguer als visitants, que han ocupat els escons del saló de plens per a escoltar les explicacions sobre el funcionament de la institució.

 

En la visita ha estat present la regidor de Benestar Social de Manuel, Pura Atienza, i l'alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, que també és diputat provincial, qui ha posat el focus en la importància de la corporació provincial "perquè cap poble puga sentir-se ciutadà de segona o de tercera". "Tots tenim dret a dur a terme el nostre projecte personal visquem on visquem amb els mateixos serveis", ha assegurat.

 

La visita ha continuat en el Centre Cultural La Beneficència, on es troben el Museu Valencià d'Etnologia i el Museu de Prehistòria, i ha acabat en l'Institut Valencià d'Audiofonologia.

 

Una ruta històrica i institucional

 

El component cultural del programa 'Açò és la Dipu' és el factor dominant en aquestes visites. Els participants tenen l'oportunitat de conéixer la història i el funcionament de la Diputació com a institució, així com descobrir algunes pinzellades de la història de València i el seu centre històric.

 

Amb aquesta iniciativa, des de l'Àrea del Benestar Social de la Diputació "volíem que la gent coneguera l'entorn històric dels edificis que componen la Diputació i també fomentar una vida activa perquè isquen de la rutina i estimulen la curiositat", ha explicat Mercedes Berenguer.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet