Versió per a imprimir

La Pobla del Duc estrena gimnàs municipal amb ajuda de la Diputació

  • El president, Jorge Rodríguez, visita les noves instal·lacions d'un poliesportiu renovat en el qual la corporació provincial ha invertit prop de 300.000 euros
  • El municipi de la Vall d'Albaida ha vist duplicades les ajudes de la Diputació en la present legislatura, que sumen 2.150.000 euros amb les inversions previstes per a enguany i les millores en carreteres
Imagen
03/03/2018

La Pobla del Duc ha obert les portes del seu nou gimnàs municipal, una instal·lació que completa el poliesportiu i en la que la Diputació de València ha aportat 150.000 euros, aproximadament la meitat de la inversió global en aquest espai esportiu renovat amb fons provincials. El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha acompanyat a l'alcalde, Vicent Gomar, en l'estrena del gimnàs, una de les actuacions més importants de la legislatura a La Pobla del Duc, junt a la millora de la seguretat en la carretera entre el municipi i Benigànim i el nou accés a l'estació.

 

Entre 2016 i 2017 la Diputació que presideix Jorge Rodríguez va invertir 708.000 euros a La Pobla del Duc, enfront dels 332.000 que la corporació va deixar en el municipi en els dos últims anys de l'anterior legislatura. A més de duplicar àmpliament les inversions, el president ha anunciat noves ajudes per al present exercici, per valor de 325.000 euros, la qual cosa sumat a les obres en la CV-611 eleva a 2.150.000 euros la quantitat assignada a La Pobla del Duc des de l'inici de la legislatura.


En paraules de Rodríguez, “aquestes inversions a La Pobla del Duc, des de la renovació del gimnàs al nou accés a l'estació, les actuacions urbanístiques o la recuperació ambiental de l'entorn de la Poaça, demostren que no ens equivoquem en confiar en la responsabilitat dels alcaldes i alcaldesses i respectar la seua autonomia”. Amb aquest increment de les transferències directes als ajuntaments, al costat de la creació del Fons de Cooperació Municipal, “la Diputació ha quadrat el cercle del finançament local, ja que no es pot demanar als municipis que exercisquen la seua autonomia si no disposen dels diners necessaris per a fer front a les reivindicacions dels seus veïns”, ha afegit el president.


Per la seua banda, l'alcalde de La Pobla del Duc, Vicent Gomar, ha destacat “el canvi de rumb en la gestió de les ajudes provincials, que ens està permetent disposar de més fons i destinar-los al que realment necessita el poble i la gent que viu en ell”. Gomar ha agraït al president de la Diputació eixes noves inversions per a enguany, amb 325.000 euros que arribaran a La Pobla del Duc procedents del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM), el Pla de Camins, el Fondo de Cooperació Municipal i una línia especial d'ajudes per a cobrir els danys causats per les pluges.

 

L'alcalde ha celebrat la inauguració del nou gimnàs a l'entorn d'un poliesportiu renovat amb fons provincials. “Primer rehabilitem els vestuaris, després reformem la piscina i ara podem obrir aquest nou gimnàs que completa unes instal·lacions en les quals es pot practicar esport en les millors condicions”, explica Gomar, repassant així les diferents actuacions executades amb fons provincials en el poliesportiu. 


En el global de les inversions de la legislatura a La Pobla del Duc destaquen els 245.000 euros del Pla d'Inversions Sostenibles (IFS), els 430.000 euros del SOM, l'antic PPOS, i el condicionament del traçat de la CV-611 entre Benigànim i La Pobla del Duc, amb una inversió d'1.115.000 euros. A més, es troba en execució l'accés a l'estació, amb un pressupost de 325.000 euros.

La Pobla del Duc estrena gimnàs municipal amb ajuda de la Diputació
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet