Versió per a imprimir

La presidenta del Consorci visita els parcs de bombers d’Alzira i Cullera

  • Mª Josep Amigó coneix de primera mà les instal.lacions, acompanyada pels alcaldes dels municipis i els responsables del Consorci Provincial
Imagen
24/10/2019

La presidenta del Consorci, Mª Josep Amigó, acompanyada de l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i la diputada d’Informàtica, Mentxu Balaguer, ha visitat este dijous el parc de bombers d’Alzira per a conèixer de primera mà les tasques dels bombers i les seues inquietuds.

 

El d’Alzira és el parc principal de la zona operativa V, que es completa amb els parcs de Xàtiva i Ontinyent i els de bombers voluntaris de Navarrés i Vallada. Els 47 municipis de la Ribera Alta i Baixa són atesos, fonamentalment, pels parcs d’Alzira, Xàtiva, Cullera i Silla, amb un temps de resposta que per al 70% de la població és inferior a 10 minuts.  

 

Abans del parc d’Alzira, la presidenta del Consorci, Mª Josep Amigó, i la diputada Mentxu Balaguer han visitat el parc de bombers de Cullera, on han recorregut les instal.lacions acompanyades de l’alcalde i diputat provincial Jordi Mayor i els responsables del Consorci Provincial de Bombers.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet