Versió per a imprimir

La producció del Teatre Escalante ‘Yolo’ és el Millor Espectacle de Circ en los II Premis Arts Escèniques Valencianes

  • La producció de la Diputació, creada por Lucas Escobedo i amb un elenc d’artistes valencians, també va collir un segon guardó amb Plácido Militano com a Millor artista de Circ
Imagen
15/10/2019

‘Yolo’, la producció del Teatre Escalante creada per Lucas Escobedo, es va erigir este dilluns en la gala dels II Premis de les Arts Escèniques Valencianes com el Millor Espectacle de Circ. Un guardó al qual es va sumar el que va rebre Plácido Militano com a Millor Artista de Circ per la seua participació en este muntatge.

 

Com recorda Glòria Tello, diputada de Teatres “Yolo és el primer espectacle de circ patrocinat per una organització pública i el seu reconeixement en estos premis ens dóna molts ànims per a continuar treballant en esta línia. Aquells que encara no l'hagen vist tindran l'oportunitat de fer-ho del 26 al 30 de desembre en el Teatre Principal”.

 

Amb un destacat perfil pedagògic i interpretat per un grup d'artistes valencians amb sòlides trajectòries en el circ, el teatre i la música, ‘Yolo’, acrònim de 'You Only Live Once' (només es viu una vegada) és un espectacle innovador de circ contemporani que celebra la vida amb acrobàcies, malabarismes i llançaments impossibles al ritme de la música i les cançons en directe.

 

Estrenat al novembre de 2018 en el Palau de les Arts amb totes les seues representacions amb un cent per cent d'ocupació i el cartell d'entrades esgotades, ‘Yolo’ va ser la primera producció estrictament de circ que va desenvolupar una institució valenciana amb un equip d'artistes nascuts o residents a València. Sens dubte un desafiament per al seu director, Lucas Escobedo que, després de rebre l'encàrrec del Teatre Escalante, va concebre este muntatge com un repte lligat a un somni, “el d'omplir l'escenari d'il·lusió i alegria per a propiciar en cada espectador la força i determinació necessàries per a aconseguir allò que cadascun desitge fer en la vida més enllà de les pors”.

 

Aqueix somni es va veure reconegut en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes. Un reconeixement que se suma als que en el seu moment li va atorgar la Fira Europea d'Arts Escèniques per a Xiquets i Xiquetes de Gijón (FETEN) amb el Premi al Millor Espectacle de Teatre de Gran Format i Premi al Millor Espai Sonor.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet