Versió per a imprimir

La quinta semifinal de Sona la Dipu se celebrarà en la platja de Gandia

  • El grup Fangoria tancarà el concert de pop-rock de dissabte que organitza la Diputació de València
De izquierda a derecha: Victor Soler, Miguel Bailach, Francesc Barberà
04/07/2012

 

La penúltima semifinal del certamen Sona la Dipu Pop-Rock tindrà lloc el proper dissabte dia 7 en la zona nàutica de la platja de Gandia, tal com ha anunciat el diputat provincial de Joventut, Miguel Bailach en la roda de premsa d'este matí en l'Ajuntament de Gandia.

Els tres grups valencians Six to Fix, The Soda Club i Nanga Parbat «faran un gran espectacle en què cada un disposarà de 20 minuts per a mostrar què és la seua música» —ha afirmat Francesc Barberà, director del concurs Sona la Dipu.Enesta edició, Fangoria serà el grup que actuarà com a artista invitat en l'escenari de grans dimensions que s'instal·larà sobre l'arena de la platja.

De les cinc edicions que el concurs ha celebrat, esta serà la tercera vegada que es traslladarà a esta localitat de la Safor. «Gandia tornarà a ser l'eix central en este concurs perquè, un any més, celebrem ací un concert de Sona la Dipu» —ha recordat el regidor de Joventut de l'ajuntament, Victor Soler.

El diputat de Joventut, Miguel Bailach, ha ressaltat que el concurs «es repartix per tota la província per a donar a conéixer més la música dels grups valencians jóvens que participen».

Previ a la quinta semifinal, divendres dia 6 hi haurà en el mateix escenari un concert en què actuaran els guanyadors de l'anterior edició del concurs.
En la roda de premsa també s'ha anunciat que la data per a la final de Sona la Dipu Pop-Rock serà el 28 de juliol.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet