Versió per a imprimir

La Ruta de la Salut 2016 realitza més de 500 proves aquesta setmana

  • El programa torna després de l'aturada de l'estiu amb les visites a Cortes de Pallars, La Pobla de Farnals, Riola i Cheste
  • La diputada Mercedes Berenguer visita el dilluns, 19 de setembre, el programa de la Ruta en el Centre de Formació de Persones Adultes de L'Eliana
Imagen
17/09/2016

Més d'un centenar de veïns dels municipis de Cortes de Pallars, La Pobla de Farnals, Riola i Cheste han acudit aquesta setmana al circuit de proves que ha realitzat la Ruta de la Salut 2016, que després de l'aturada de l'estiu torna per a portar els bons hàbits a les comarques valencianes.

En total, aquesta setmana s'han realitzat 589 proves als ciutadans que han participat en les jornades de prevenció en salut que la Diputació de València organitza per tercer any consecutiu per a promocionar hàbits de vida saludables i conscienciar a la població de la importància de realitzar-se revisions mèdiques mèdiques. 

A Cortes de Pallars, la regidora de Serveis Socials, Treball i Sanitat, Montserrat Serrano, va acompanyar als seus veïns, i a Riola, l'alcaldessa, Judith Capellino, va presentar la Ruta de la Salut entre els riolenses.

La setmana pròxima, la Ruta de la Salut visitarà les poblacions de L'Eliana, Museros, Quatretonda, Algimia d’Alfara i Beniatjar. Allí tornaran a instal·lar-se les estacions de Cardiologia, Pneumologia, Rehabilitació, Reumatologíi i Nutrició, ateses per metges, infermers i nutricionistes de l'Hospital General Universitari de València. 

A meitat del camí

La Ruta de la Salut ha completat més de la meitat del seu recorregut amb la visita a un total de 51 municipis de la província de València. Per a la realització d'aquest programa preventiu en salut s'ha comptat amb un ampli equip multidisciplinari, de més de 50 professionals de l'Hospital General de València, format per metges, infermers i nutricionistes.

Des que la Ruta s'iniciara al maig, s'han realitzat al voltant de 14.500 proves: presa de tensió arterial, glucèmies, electrocardiogrames, espirometries , oximetries, cooximetries, càlcul de risc de fractura, antropometria, bioimpedènciess i qüestionaris de dieta mediterrània són algunes d'elles.

La Ruta de la Salut és un programa de l'Àrea de Benestar Social de la Diputació de València que acosta als ciutadans proves mèdiques i consells saludables, a través de xarrades on s'aporta informació mèdica i sobre estils de vida saludables de manera distesa entre les persones que acudeixen, i se'ls ofereix la possibilitat de resoldre dubtes i qüestions entorn dels seus possibles problemes de salut.
 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet