Versió per a imprimir

La Ruta de la Salut arriba aquesta setmana a Navarrés, Carcaixent, Chera, Genovés i Moixent

  • Els darrers municipis que ha visitat són l'Eliana, Museros, Quatretonda i Algímia d’Alfara, en els quals han participat vora mig miler de persones, sobretot dones
2016 09 19  Ruta de la Salut en L'Eliana_1.jpg
26/09/2016

Vora cinc-cents veïns de l'Eliana, Museros, Quatretonda i Algimia d’Alfara, en la gran majoria dones, han assistit al programa de la Ruta de la Salut en la catorzena setmana de celebració. Les pròximes destinacions seran Navarrés, Carcaixent, Chera, Genovés i Moixent.

 

Els assistents han sigut atesos en les estacions de cardiologia, pneumologia, rehabilitació, reumatologia i nutrició, dirigides per metges, nutricionistes i infermers de l'Hospital General Universitari de València, que conformen l'equip multidisciplinari de la Ruta de Salut 2016. En aquestes estacions s’han fet en total més quasi 1.500 proves consistents en la presa de tensió arterial, glucèmies, electrocardiogrames, espirometries, oximetries, cooximetries, càlcul de risc de fractura, antropometria, bioimpedàncies i qüestionaris de dieta mediterrània

 

A més de les proves, s’han impartit xarrades distesesamb consells i informació sobre estils de vida saludables a les persones que s'han acostat a la Ruta de la Salut. D'aquesta manera, se'ls ofereix la possibilitat de resoldre dubtes i qüestions sobre els seus possibles problemes de salut.

 

L´Eliana celebrà la jornada en el centre municipal de formació de persones adultes, on l'alcalde, Salva Torrent, i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, van donar la benvinguda als professionals sanitaris i els assistents.

 

A Museros, el lloc triat va ser la Casa de la Cultura, i els veïns varen estar acompanyats per la regidora de Benestar Social, Laura Asensio.

 

Quatretonda va reunir els veïns en el centre social, l'espai del qual resultà insuficient per l'assistència massiva dels ciutadans, que varen estar acompanyats per la regidora de Participació, Aïna Benavent.

 

La setmana es va tancar en el consultori mèdic local annex a l'Ajuntament d'Algímia d'Alfara, on la regidora de Sanitat i Benestar Social, Maria Pilar Esteve, va acompanyar els veïns del municipi.

 

La Rutade la Salut és un programa de l'Àrea de Benestar Social de la Diputació de València que acosta als ciutadans de noranta municipis proves mèdiques i consells saludables mitjançant xarrades en què s'aporta informació mèdica i sobre estils de vida saludables i se'ls ofereix la possibilitat de resoldre dubtes i qüestions sobre els seus possibles problemes de salut.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet