Versió per a imprimir

La Ruta de la Salut completa dos terços del seu recorregut

  • Els professionals de l'Hospital General visitaran aquesta setmana els municipis de Bèlgida, Daimús, Carlet, Alfara de la Baronia i Meliana
Imagen
04/10/2016

La Ruta de la Salut ha completat dos terços del seu recorregut pels municipis de la província de València. Des que s'iniciara aquesta edició de 2016, l'equip multidisciplinari de professionals de l'Hospital General de València ha impartit xarrades sobre diferents temes de salut i ha realitzat proves mèdiques en 60 municipis. 

Aquesta última setmana, els veïns de Navarrés, Carcaixent, Chera, el Genovés i Moixent han pogut beneficiar-se d'aquesta iniciativa en salut. Pel que fa a les pròximes visites, seran als municipis de Bèlgida, Daimús, Carlet, Alfara de la Baronia i Meliana.

El balanç d'aquesta setmana ha sigut de més de 1.300 proves realitzades entre les aproximadament 250 persones que han acudit a la Ruta per a rebre informació personalitzada i realitzar-se una revisió mèdica consistent en presa de tensió arterial, glucèmia, electrocardiograma, espirometria, oximetria, cooximetria, càlcul de risc de fractura, antropometria, bioimpedàncies i qüestionaris de dieta mediterrània.

A Navarrés, la celebració de les proves va tenir lloc en les diferents dependències del pavelló esportiu municipal i els veïns van estar acompanyats del segon tinent alcalde, Esteban Tirado.

A Carcaixent, va ser la regidora de Benestar Social, Polítiques d'Igualtat i Infància, Teresa Oliver, l'encarregada de presentar aquesta iniciativa en el Centre Integral de Majors a un gran nombre de dones que es van mobilitzar per a l'esdeveniment. 

A Sot de Chera, el programa preventiu de salut es va realitzar en la biblioteca municipal. El dijous, Verónica Llopis, regidora de Serveis Socials i Educació, va presentar la ruta en l'ajuntament del Genovés, i el divendres, l'alcalde de Moixent, Teófilo Fito Martí, va clausurar aquesta llarga i saludable setmana en la Casa de la Cultura davant un bon nombre de veïns.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet