Versió per a imprimir

La Universitat i la Diputació s'unixen per a abordar la gestió de les associacions

  • Les II Jornades sobre emprenedoria i economia social i sostenible visiten Alcàsser, Montserrat, Sagunt i Xirivella, amb la col·laboració del servei de Desenvolupament Local de Divalterra
Imagen
22/09/2020

La sala polivalent del Centre Social d'Alcàsser acull este dimecres, 23 de setembre, una jornada dedicada a la gestió de les associacions, que s'emmarca dins del segon cicle de jornades sobre emprenedoria i economia social i sostenible organitzat per la Universitat de València (UV) a través del seu projecte Aula empresocial, amb financiació de la Diputació de València i la col·laboració del servei de Desenvolupament Local de Divalterra.

 

Estes accions formatives, dirigides als responsables de les associacions, estan centrades en els aspectes jurídics, comptables, fiscals i laborals de la gestió d'estes agrupacions, a les quals es pren com a punt de partida una associació típica i es desenvolupen de manera pràctica qüestions com la relació amb la seu electrònica de l'Administració o altres matèries a les qué s'ha de fer front.

 

Les trobades estan especialment dirigides a Agents de Desenvolupament Local (ADL’s) i la resta de personal tècnic municipal, així com persones emprenedores, empreses, col·lectius interessats en cooperativisme i economia sostenible, docents i alumnat dels últims cursos d'instituts d'Educació Secundària.

 

Altres sessions de les jornades

 

Després de la sessió inicial a Alcàsser, les jornades se celebraran a Montserrat (15 d'octubre), Sagunt (activitat on-line, 20 d'octubre) i Xirivella (2 de novembre).

 

Les trobades compten amb la participació de Pilar Alguacil, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la UV i directora de l’Aula Empresocial; i de Fidel Garcia, cap del servei de Desenvolupament Local de Divalterra. Així mateix Rosa Dasí González, professora de Comptabilitat de la UV, i Emili Altur, gerent de la Fundació Novaterra, que tractaran els aspectes jurídics i comptables de les associacions.

 

Finalment, s'aborden els aspectes fiscals i laborals de les associacions, amb la intervenció dels professors de la UV Salvador Montesinos -Dret Financer- i Manuel Alegre -Dret del Treball i la Seguretat Social-.

 

Les II Jornades sobre emprenedoria i economia social i sostenible inclouen també un cicle dedicat a les cooperatives, que visitarà els municipis d'Ayora, Llíria i Sagunt i la Mancomunitat de la Costera-la Canal; així com unes jornades comarcals que se celebraran a la Font d'en Carròs, Requena, Cullera i Sagunt, després d'haver-se iniciat a Montesa el mes de febrer passat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet