Versió per a imprimir

La Yesa disposarà d'un secretari-interventor amb ajuda de la Diputació

  • La diputada Conxa Garcia accepta la petició de l'alcalde Miguel Ángel Sanahuja que la Diputació es faça càrrec del lloc tècnic de l'ajuntament fins que el municipi puga nomenar a un altre
Imagen
08/04/2018

La diputada d'Assessorament i Assistència Tècnica a municipis, Conxa Garcia, s'ha reunit amb l'alcalde de la Yesa, Miguel Ángel Sanahuja, per a atendre la sol·licitud que la Diputació cobrisca provisionalment la plaça de secretari-interventor de l'ajuntament, mentre el consistori nomena a un altre, a causa que l'actual funcionari s'ha anat a una altra destinació.

 

La Yesa, és una xicoteta població d'al voltant de 250 habitants, en tenir poca població i disposar de menys recursos econòmics que els municipis més grans, depèn en gran manera de les ajudes que li concedeixen altres administracions.

 

Conxa Garcia li ha transmès a Miguel Ángel Sanahuja la seua voluntat de cooperar al màxim amb els consistoris que necessiten de tècnics i assessorament per a gestionar com es deu l'administració local.

 

La diputada ha posat l'accent que tant els llocs de secretari, interventor i altres tècnics i serveis de l'administració es presten des de la Diputació de València per als municipis de menys habitants i menors recursos econòmics.

 

Un secretari interventor exerceix funcions com a assessoria jurídica, fe pública i comptabilitat. Es tracta, per tant, d'una de les persones més importants, jurídicament, d'un ajuntament i ha de donar fe que tot el que es faça és correcte. “Un ajuntament no pot funcionar sense un secretari interventor, que és qui porta els comptes del consistori, acords, tot el que es faça en l'ajuntament ha de passar per les seues mans”, afig la diputada.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet