Versió per a imprimir

L'Ajuntament de Tuéjar adapta la seua estructura orgànica a la llei amb l'assistència tècnica de la Diputació

  • Els tècnics de la corporació han realitzat la Relació de Llocs de treball juntament amb sindicats i representants de l'administració local
  • Conxa Garcia, diputada d'Assessorament i Assistència a Municipis: “Estem prioritzant l'ajuda als consistoris amb menys recursos”
Imagen
14/09/2018

La Diputació de València, a través de l'Àrea d'Assessorament i Assistència a Municipis que dirigeix la diputada Conxa Garcia, ha desenvolupat l'estructura orgànica de l'Ajuntament de Tuéjar mitjançant la Relació de Llocs de Treball (RPT), un procediment que és obligatori per llei per a les corporacions locals.

 

Es tracta d'un inventari detallat de tots els llocs amb la descripció de les seues característiques, funcions i tasques. És, a més, l'instrument tècnic que ordena el personal d'acord amb les necessitats que es tenen i els requisits que ha de tenir cada lloc.

 

Per a la implantació d'aquest instrument de gestió del personal s'ha formalitzat una taula de negociació, composta per sindicats i representants de l'administració local, que han avalat la proposta presentada per la Diputació. “Aquest projecte és una prova més de la importància del treball conjunt entre administracions”, explica la diputada Conxa Garcia.

 

Des de l'àrea d'Assessorament i Assistència a Municipis s'està intentant focalitzar aquests serveis als pobles amb els recursos més limitats, com és el cas de la RPT de Tuéjar i d'unes altres que s'han desenvolupat durant aquest 2018 en localitats com Casas Altas, Casas Bajas, La Puebla de San Miguel, Vallés, Montesa, Quatretonda, Venta del Moro, Benimodo, Yátova i Alborache.

 

L'objectiu, explica Garcia, “és millorar l'organització en els ajuntaments i establir sinergies, per a homogeneïtzar les polítiques de personal, simplificant així la negociació col·lectiva”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet