Versió per a imprimir

L'Ajuntament del Puig de Santa Maria implantarà l'estratègia d'igualtat amb un postgraduat de la Diputació

  • L'alcaldessa, Luisa Salvador, trasllada al diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, l'interés del municipi per unir turisme i patrimoni històric «en un mateix paquet» amb l'ajuda de fons de la Unió Europea
reunion diputado asuntos europeos (2).JPG
31/08/2016

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, es reuní amb l'alcaldessa del Puig de Santa Maria, Luisa Salvador, per a informar-la sobre el programa de Gestió del Talent en què el municipi vol participar amb un projecte que permeta implantar el Pla d'Igualtat en el consistori amb l'ajuda d'un postgraduat.

 
«Els ajuntaments ens plantegen projectes molt diversos perquè cadascun té unes necessitats, i en eixe sentit volem que el programa de beques de la Diputació servisca per a oferir una experiència pràctica als joves i per a atendre les mancances dels municipis, sempre respectant el valor de la preparació dels postgraduats i la seua dignitat amb un sou a l'altura» —va assegurar el diputat responsable del programa de Gestió del Talent, que invertirà més de 3 milions d'euros en la província.

 

Nofuentes valorà positivament el projecte del Puig de Santa Maria de «portar la igualtat al nostre Ajuntament amb la implantació d'un pla amb un dels postgraduats de la Diputació» —segons li va explicar Luisa Salvador, qui va estar acompanyada pels regidors i els tècnics de l’Ajuntament. «Després de l'estiu, ens posarem a detallar el projecte i definirem millor el perfil de la persona que podria ajudar-nos a desenvolupar i implantar el pla d'igualtat al Puig de Santa Maria per a presentar-lo a la Diputació» —digué l'alcaldessa.

 

Ajudes per a mantindre el patrimoni històric
Durant la reunió en aquest municipi de l'Horta Nord, Luisa Salvador també informà el diputat de Projectes Europeus de la intenció del Puig de Santa Maria d’«unir el patrimoni històric de la localitat amb el turisme per a oferir un paquet més complet i ambiciós als nostres visitants». 

 

L'alcaldessa soŀlicità a Nofuentes més informació per a poder acollir-se a una subvenció de la Unió Europea. «Mantindre el patrimoni del Puig de Santa Maria històric és molt costós i no tenim uns recursos suficients perquè l'oferta turística siga realment important i ens ajude a crear llocs de treball».

 
El diputat provincial va posar a disposició de l'Ajuntament, com està fent des que el nomenaren diputat, el servei que ofereix l'Àrea de Projectes Europeus de la Diputació per a estudiar les vies de finançament europeu possibles en què podria participar el Puig de Santa Maria.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet