Versió per a imprimir

Lambda realitzarà 591 tallers subvencionats per la Diputació en 2021

  • Els representants de Lambda s'han reunit amb la diputada de Diversitat, Dolors Gimeno, per a analitzar la col•laboració realitzada en 2020 i presentar el projecte de 2021
Imagen
31/03/2021

La diputada de Diversitat de la Diputació de València, Dolors Gimeno, s'ha reunit amb els representants del Col•lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, Lambda, amb l'objectiu d'analitzar la memòria del conveni de col·laboració de l'any 2020 entre les dos entitats.

 

En 2020, es van realitzar 250 tallers, en 43 centres de 36 municipis i, segons expliquen des del col·lectiu Lambda, “el suport de l'actual diputació ha suposat un salt qualitatiu, perquè l'augment d'un 35% del pressupost ha representat duplicar el nombre d'intervencions, que de no ser per la COVID i la reducció de ràtios per aula hauria permés arribar a més de 6.000 persones”.

 

Per part seua, la diputada de Diversitat, Dolors Gimeno, ha assenyalat que “valorem molt positivament este conveni, no sols perquè el grau de satisfacció és elevat per part de les persones que han rebut el taller, sinó perquè es posa de manifest la necessitat de poder acudir a estes sessions per millorar la convivència i la igualtat en la diversitat a les aules”.

 

Des de Lambda han informat la diputada de la demanda creixent dels tallers. Per al conveni de 2021 ja s'han rebut sol·licituds de 88 centres educatius, pertanyents a 57 localitats, per a realitzar 591 tallers, que des de l'entitat esperen puguen ser atesos abans del 30 de juny de 2021.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet