Versió per a imprimir

L'àrea de Projectes Europeus de la Diputació de València es reuneix amb l'Associació Valenciana de Startups

  • El diputat Bartolomé Nofuentes acudeix al Forinvest 2018 per a entaular els primers contactes amb les startups participants
Imagen
17/03/2018

L'àrea de Projectes Europeus de la Diputació de València, que dirigeix el diputat provincial Bartolomé Nofuentes, ha mantingut una primera trobada amb l'Associació Valenciana de Startups durant el Forinvest 2018.

 

Nofuentes s'ha reunit amb Nacho Mas, CEO de l'associació Valenciana de Startups, durant les jornades celebrades en Fira València, en les quals han participat diferents startups, presentant els seus projectes, i en les quals s'han congregat als principals referents del sector entorn de diferents taules de debat.

 

Aquesta reunió s'emmarca dins de la Startup Europe Week, durant la qual, la corporació provincial ha organitzat nombroses activitats destinades a potenciar el emprendimiento i la innovació. Enguany, en concret, s'ha pretès fer un pas més enllà, comptant amb el teixit associatiu conformat per les startups, amb l'objectiu de crear taules de treball transversals amb tots els agents implicats.

 

Així ho ha explicat el diputat, qui ha ressaltat que “establir un contacte directe amb una entitat com l'Associació Valenciana de Startups és vital per a poder desenvolupar polítiques que milloren l'ecosistema de les pimes”.

Nofuentes ha assegurat que “estem veient l'enorme potencial que posseeixen les nostres startups i és responsabilitat de la Diputació de València liderar una transformació cap a un nou model integrador que ens permeta convertir a València en un referent de la innovació i el emprendimiento”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet